Astro

Dnevni horoskop za 21. jul: Blizanci, više se potrudite kada su emocije u pitanju, Jarčevi, izbegavajte svađe

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao

Bilo je I lošijih dana. Morate da se naviknete I na ove aspekte koji su malo problematični, kada su u pitanju vaš finansijski status I dalje napredovanje na poslovnom planu.

Ljubav

Budite dovoljno otvoreni prema osobi pored sebe. Imate dovoljno vremena da izgladite odnose, koji su malo narušeni.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

BIK

 

Posao

Ovo je jedan spokojan dan za vas I neko bi mogao da vam pomogne da završite veći deo posla na vreme. Podrška vam je zagarantovana.

Ljubav

Imate kome da se obratite, jer jedan Lav vam je isuviše prisutan na polju prijatelja da se očekuje I nešto više ovaj put.

Zdravlje

Solidno, danas.

 

BLIZANCI

 

Posao

Isuviše zahtevate od svojih saradnika. Neko može pogrešno da vas protumači I da ostavi utisak dovoljno odvažne osobe da ode i nastavi svojim tokom na nekom drugom mestu.

Ljubav

Moraćete malo više da se potrudite ovaj put kada su u pitanju emocije vašeg partnera, jer imate dovoljno razloga da razmislite o svom narednom koraku.

Zdravlje

Bavite se sportom.

 

RAK

 

Posao

Niste u lošem okruženju ali su vam potrebni drugačije iskustvo jer ste se malo umorili od ustaljene sredine u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav

Bićete dovoljno otvoreni prema partneru I priznati pravo stanje vaših emocija. Morate da ostanete dovoljno svoji ovaj put.

Zdravlje

Pazite se stomačnog virusa.

foto: Shutterstock

 

LAV

 

Posao

Niste navikli na nešto lošiji ambijent, ali zasigurno vam slede određene korekcije na poslovnom planu. Budite u pripravnosti.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa jednom Devicom, budite dovoljno otvoreni prema ovom partneru, kako bi dobili nešto bolji emotivni ambijent.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

 

DEVICA

 

Posao

Isuviše burno reagujete na pojedine vesti u vezi vaše zarade. Bićete u odličnom ambijentu ukoliko uspete da kanališete negativnu energiju, koja vas sputava u daljem radu.

Ljubav

Budite okruženi pozitivnim ljudima I možete se nadati slučajnom susretu sa osobom rođenoj u jednom od vatrenih znakova. Ovo je jedan spokojan dan.

Zdravlje

Čuvajte se pokvarenih namirnica.

 

VAGA

 

Posao

Ono što danas budete radili, drugima će se činiti kao uzaludan poslovni potez. Vi se nećete prikloniti tuđem mišljenju što je I činjenica već ćete pokušati nešto konkretno da dovedete u red kod vas na poslovnom planu.

Ljubav

Bilo je I lošijih dana. Ovaj ćete pamtiti po pozitivnim događajima u suštini. Volite jednu Devicu I uživate u večernjem izlasku.

Zdravlje

Pazite se u saobraćaju.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

Vi ste danas u većoj meri individualac. Ponašate se u skladu sa svojim stavom I ne dozvoljavate da vam neko kvari integritet, koji ste stekli već neko vreme.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni ne očajavajte, jer solidno poznanstvo vam može otvoriti sasvim neka druga vrata. Možete se nadati solidnim aspektima na ovom segmentu.

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

 

foto: Profimedia

 

STRELAC

 

Posao

Imaćete osećaj da neke bitne stvari u svom poslovnom segmentu morate da dovedete u red. Biće prilike da realizujete značajan plan I da radite na njemu.

Ljubav

Ukoliko ste sami jedan Jarac bi mogao da obrati pažnju na vas I da uđete u jednu solidnu romansu.

Zdravlje

Psiha vam je naglašena.

 

JARAC

 

Posao

Ukoliko ste u velikim dugovima, moraćete da razmislite gde sve ovo vodi I da se otvoreno postavite pred problemom, koji trenutno imate.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, pazite se nepotrebnih svađa oko sitnih stvari, koje vam ne znače nešto posebno ovaj put.

Zdravlje

Osećaćete se puni elana.

 

VODOLIJA

 

Posao

Podrška od strane ženskih osoba je nešto na šta možete da računate većoj meri. Morate da sotanete dosledni svom poslovnom zadatku.

Ljubav

Imli ste I lošije dane ali ne I ovako loš odnos sa partnerom. Trenutni tranziti od vas traže promenu plana a možda I partnera.

Zdravlje

Pijte dovoljno tečnosti.

 

RIBE

 

Posao

Imali ste loš period, kada je u pitanju ideja o povećanju finansija. Trenutno ulazite u potpuno drugačiji ambijent.

Ljubav

Jedan Lav bi mogao da vam priđe bez veće najave. Morate da budete spremni na jači emotivni fokus, jer vam se nešto konkretno otvara na ovom polju.

Zdravlje

Problem sa bešikom može biti učestao.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker