astro

Dnevni horoskop za 5. jul: Jarčevi, neko je spreman da se bori za vašu ljubav

0
Ovaj dan će mnogim horoskopskim znacima doneti neku promenu. Drage Device, nemojte se plašiti novina koje dolaze.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop:  www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao: Kada su u pitanju poslovi preko granice, imate šta da ponudite. Kada je privatni posao u pitanju očekujte malo veću ekspanziju, jer svoje ideje možete dobro da naplatite.

 

Ljubav: Privlače vas partneri koji se bore za novac. Materijalna priroda je za vas imperativna na polju emocija ovaj put.

 

Zdravlje: Čuvajte se raspiratornih infekcija.

 

BIK

 

Posao: Niste se nadali ovako dobrim ugovorom jer neko je u malo lošijoj poziciji zbog dogovora, koji nisu ispoštovani. Imaćete izuzetan dan.

 

Ljubav: Ovaj put uočavate da ste emotivno ispunjeni I ne tražite nešto posebno od osobe pored sebe.

 

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

 

BLIZANCI

 

Posao: Pomalo vas iritira nečije ponašanje u vašoj poslovnoj sredini ali ne zadugo. Morate da budete dovoljno skoncentrisani na posao koji radite jer vam je koncentracija pomalo u padu.

 

Ljubav: Volite da se dogovarate sa parnerom oko zajedničkog izlaska ali isto tako da vaša bude poslednja.

 

Zdravlje: Patite od nesanice.

 

RAK

 

Posao: Imaćete odličan dan kada su u pitanju novi momenti I društvena dešavanja. Možete da povedete sa sobom dragu osobu, koja će vam praviti društvo.

 

Ljubav: Pokušajte sa kompromisima, ovaj put, da rešite konflikte. Prtner je tvrdoglav.

 

Zdravlje: Kostobolja.

 

LAV

 

Posao: Kada je stara saradnja u pitanju sa osobom rođenoj u znaku Device, može da dođe do komunikacije ponovo u istom intenzitetu kao I ranije.

 

Ljubav: Ukoliko ste sami, slobodni pokušajte da se više družite. Neko može slučajno da vam se pojavi.

 

Zdravlje: Jetra vam je slaba.

 

DEVICA

 

Posao: Budite pomalo otvoreni za nešto novo, ali ne treba tek tako da odbacujete kolege sa kojima ste bili u dobrom poslovnom odnosu.

 

Ljubav: Imate na koga ovaj put da se oslonite, bez većeg opravdanja. Ponekad ste isuviše stidljivi u svojim namerama.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na želudac.

 

VAGA

 

Posao: Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate osećaj da je novca sve manje u kasi I da vam slede pomalo loše raspoložen dan sa saradnicima. Ne očajavajte ovaj put.

 

Ljubav: Isuviše se osamljujete I imate mnogo loš pristup prema partneru, koji vas povremeno manipuliše sa svojim izjavama.

 

Zdravlje: Imate solidno zravlje.

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Imate čime da se pohvalite, pa se ne uviđa doza pesimizma koji ste ranije imali. Neko će vas pogurati na pozitivan način u onome što ste imali nameru da završite na vreme.

 

Ljubav: Danas je možda isuviše ozbiljan razgovor, koji bi vodte sa partnerom. Ne pokušavajte da se dezavišete nepotrebnim činjenicama.

 

Zdravlje: Proverite rad srca.

 

STRELAC

 

Posao: Odlično ste se izborili za svoja prava I ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od ranije. Imaate jasan stav ovaj put.

 

Ljubav: Dan može da vam pokvari po neka nesuglasica sa partnerom. Izbegavajte duže rzgovore ovaj put.

 

Zdravlje: Ne unosite preterano ugljeni hidrat.

 

JARAC

 

Posao: Niste se zadržavali nanebitnim programima. U suštini bi morali da se dobro informišete, kada su novi aranžmani u pitanju. Neko će vam biti na usluzi.

 

Ljubav: Ukoliko imate pored sebe ozbiljnog partnera pazite se rivalstva sa osobom rođenoj u znaku Riba, koja je spremna da se bori za svoju ljubav.

 

Zdravlje: Nemate veće zdravstvene probleme.

 

VODOLIJA

 

Posao: Potreban vam je finansijski savetnik, koji će vas izvući iz trenutnih problema. Niste pomišljali da je novac isuviše prolazna kategorija.

 

Ljubav: Povlačite se iz igre na koju ste isuviše vremena potrošili. Volite da budete u svom ambijentu koji vam daje snagu.

 

Zdravlje: Pokazujete veće interesovanje za zdrav život.

 

RIBE

 

Posao: Imate odličan plan ali sprovođenje istog, zahteva mnogo više rada, kako na sebi toliko I na projektu. Ne morate da ulazite u sukobe sa kolegama, zbog sitnica.

 

Ljubav: U duši ste veliki pustolov I u tom opisu ostajete dosledni. Borićete se za svoja prava sve dok ne uvidite da negde grešite.

 

Zdravlje: Odmarajte se.

 

Astrolog: Milica Miholjčić

 

makonda-tracker