prognoza

Dnevni horoskop za 14. oktobar: Lavove čeka flert na neočekivanom mestu, Škorpijama povoljnije stanje u drugom delu dana

0

Pred Blizancima je jedan bitan razgovor, dok će Device mučiti nesigurnost, a šta još astrolog predviđa za ponedeljak, 14. oktobar, saznajte u nastavku.

Lavovi mogu da se oslone samo na sebe
Lavovi mogu da se oslone samo na sebefoto: Shutterstock / Alliance Images

Dnevni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN


Nagomilane obaveze će vam jako odvlačiti pažnju od dešavanja oko vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Kontakt sa nekim iz prošlosti vas u isto vreme i raduje, ali i donosi veliku setu.


BIK


Ono što ste pokrenuli ili predložili ima podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promeniti mišljenje o nekim ljudima. Poziv ili poruka koji su došli od nekoga ko vam je ranije bio vrlo bitan su pokrenuli razmišljanje.

BLIZANCI


Svesni ste da morate žuriti i da ste ograničeni rokovima, ali sve u poslednjem trenutku uspevate da uklopite. Imate predispozicije za bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.


RAK


Vrlo zanimljive informacije će doći do vas i razrešiti nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko neko od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje interesovanje za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker