ples planeta

Kome propadaju planovi, a na koga će se sigurno neko naljutiti? Dnevni horoskop za 18. avgust za sve znakove Zodijaka

0

Pogledajte astrološku prognozu za sve horoskopske znakove za 18. avgust 2024. godine, kao i savete astrologa.

Device žele da provedu dan udvoje
Device žele da provedu dan udvojefoto: Shutterstock / Maria Markevich

LAV


Drugi će tražiti da ispoštujete ono što ste im obećali, mada ste vi već napravili planove. Bojim se da nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas.


DEVICA


Imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Iako ste vi u raspoloženju, druga strana baš i nije tako da komunikacija može varirati. Ukoliko ste sa nekim ko vam je simpatičan, trebaće vam više vremena za osvajanje.

VAGA


Vrlo lako se može dogoditi da organizujete nešto u sopstvenom domu. Da li će ovo biti neka forma slavlja ili samo druženje, to već nije bitno - važno je da želite da ugodite svima i da sebe predstavite kao dobrog domaćina. Red uživanja, red nerviranja.


ŠKORPIJA


Danas ćete umeti da budete i zajedljivi, i sarkastični, i prilično oštri u razgovoru. Sve ovo je posledica razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najverovatnije na voljenu osobu. Ako nije to – onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker