astro prognoza

Dnevni horoskop za četvrtak, 25. jul: Bikovima šef stoji nad glavom i nervira ih, Rakove ubija partnerova ljubomora

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JULfoto: Shutterstock / Bada1

LAV

 

Danas imate mogućnost da pokažete koliko ste mudri i sposobni i da rešite jednu poslovnu zavrzlamu. Svakako ne očekujte lagan put. U nekim stvarima preterujete kada je voljena osoba u pitanju. Pustite da sve ide nekim normalnim, laganim tokom.

 

DEVICA

 

Možda imate najbolje namere, ali će oni sa kojima dolazite u kontakt, smatrati da ste isključivi i rigidni po nekim pitanjima. Bilo bi dobro i da odnos prema voljenoj osobi donekle ublažite – ne morate reći baš ono za šta znate da će druga strana odreagovati.

VAGA

 

Ne dopada vam se kada vas kolege ili nadređeni podsećaju na nešto što ste trebali da uradite, a niste. Ipak, sigurno je da danas možete očekivati baš nešto tog tipa. U vašem poslovnom okruženju danas se pojavljuju zanimljivi ljudi. Bićete zainteresovani.

 

ŠKORPIJA

 

Ne kaže se bez razloga – tri puta meri, jednom seci. Vi biste tako danas mogli baš da odmerite ono što ćete reći. Vaše reči svakako imaju veliku težinu, zato ih birajte. U odnosu sa voljenom osobom pokazaćete određeno nezadovoljstvo njenim ponašanjem.

 

 

makonda-tracker