astro prognoza

Dnevni horoskop za nedelju, 21. jul: Vage će ubijati neodlučnost, Ribe će shvatiti šta znače pravi prijatelji

0

Zvezde su za danas spremile specijalna iznenađenja, zavirite među njih

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JULfoto: Josep Suria/Shutterstock

Dnevni horoskop piše Olga Savić

 

OVAN

 

Dan koji biste prvenstveno trebali da iskoristite za svoj odmor, za opuštanje, za kontakte sa prijateljima i sa ljudima koji su vam bliski. Bićete više nego dobro raspoloženi i uživaćete u društvenim aktivnostima. Opustite se, zaslužili ste!

 

BIK

 

Ako danas morate da odete negde, u posetu osobama koje vam baš nisu „po volji“, trudićete se maksimalno da ovu obavezu izvrdate. Više vam prija da ste okrenuti samo sebi, ovaj dan bi najbolje bilo iskoristiti za druženje sa prijateljima.

BLIZANCI

 

Imate toliko planova za ovaj dan da je veliko pitanje koliko ćete zaista i uspeti da ih ostvarite. Iskreno, organizacija vam je nikakva, pa bi možda bilo bolje da drugima prepustite da vas usmere. Dobar kontakt sa društvom, dan je dobar za izlaske i nova poznanstva.

 

RAK

 

Vi ste danas spremni samo da se posvetite ukućanima i emotivnom partneru. Dobro ste raspoloženi, ali niste u fazonu za izlaske i ludovanja. Radije biste uživali u toploj, domaćoj atmosferi. U drugom delu dana možete otići na kratko da se vidite sa prijateljima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker