astro prognoza

Dnevni horoskop za 16. jul: Škorpijama lako popušta strpljenje na poslu, Device očekuje – neočekivani flert

0

Najtačniji dnevni horoskop za 16. jul

Najtačniji dnevni horoskop za 16. jul
Najtačniji dnevni horoskop za 16. julfoto: Shutterstock / Billion Photos

LAV

 

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim delom ćete vi ovome doprineti, jer se postavljate suviše autoritativno I kao da ste popili svu pamet ovog sveta. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima.

 

DEVICA

 

Suviše se opterećujete nekim situacijama I sami sebi stvarate tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se malo opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču.

VAGA

 

Tokom ovog dana možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica promena koje se dešavaju, a za koje još uvek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi.

 

ŠKORPIJA

 

Nervoza je prisutna u kontaktima sa saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima I autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker