ples planeta

Dnevni horoskop za 15. jul: Strelčevima partner nešto prećutkuje, Bikovi ne znaju kud će od obaveza

0

Pogledajte detaljnu astrološku prognozu za 15. jul 2024. godine

Jarčevi ne mogu mnogo da se oslone na druge
Jarčevi ne mogu mnogo da se oslone na drugefoto: Shutterstock / Peera_stockfoto

STRELAC

 

Računali ste da ćete veću obavezu uspeti da završite tokom dana, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam nešto prećutkuje.

 

JARAC

 

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

VODOLIJA

 

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

 

RIBE

 

Sve ono što ste planirali kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili projekat. Možete osećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa partnerom.

 

BONUS VIDEO

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge

 

makonda-tracker