astro prognoza

Dnevni horoskop za četvrtak, 11. jul: Bikove okupira osoba iz prošlosti, Vage čeka veoma zanimljiv susret

0

Zvezde spremaju sjajna iznenađenja, zavirite među njih i pogledajte šta čeka vaš znak Zodijaka ovog četvrtka, 11. jula 

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL foto: Ironika/Shutterstock

STRELAC

 

Mogli biste da čujete zanimljive vesti od strane saradnika, ali nećete biti sigurni kako da reagujete. Još uvek ne znate da li ovo ide vama u korist. U kontaktu sa osobom koja vas privlači ne pokazujete dovoljno inicijative, pa je druga strana zbunjena.

 

JARAC

 

Svesni ste da neko od saradnika gleda svoje interese, ali za sada dozvoljavate da stvari idu tako kako idu. Ipak ste zadovoljni time što ste postigli . Budite otvoreniji prema osobi koja vas privlači. Pokazujete promenljivost u ponašanju.

VODOLIJA

 

Potrebno vam je da odredite prioritete da biste uspeli da završite i pola od onoga što ste planirali. Koncentracija baš i nije najbolja. Mogućnosti za greške. Previše očekujete od emotivnog partnera i posle ste nezadovoljni jer ne dobijate ono što želite.

 

RIBE

 

Neko može koristiti vašu dobrotu, i to samo iz razloga što uvek dozvolite da vam drugi natovare i deo svojih obaveza. Emotivni partner se trudi oko vas, ali je danas vaša potreba za ljubavlju i bliskošću veća nego inače. Moguće je da nećete biti zadovoljni.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

 

makonda-tracker