detaljna astro analiza

Dnevni horoskop za 24. april: Jarčevi HITNO moraju da nađu način da se reše stresa, Bikovi treba da budu otvoreniji

0

Pogledajte šta vam astrolozi predviđaju za 24. april 2024. godine

Lavovima su emocije uzburkane 24. aprila
Lavovima su emocije uzburkane 24. aprilafoto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

LAV
Svako sa daljinskim upravljačem televizora može da pređe sa tuge na tugu i neće imati nedostatak novih, jer se neprekidno izmenjuju. Ali sada imate previše užitaka na koje treba da se usredsredite, i u njima ćete potpuno uživati.

 

LJUBAV
Emocije su uzburkane, s obzirom na trenutnu planetarnu postavku. Međutim, iako vi i vaš potencijalni partner znate šta se dešava, još uvek se ne poznajete dovoljno dobro da biste iskreno razgovarali o onome što se čini da se razvija između vas. Iskoristite ovu priliku da se bolje upoznate tako što ćete izaći i uživati u nečemu zabavnom. Sve će se postepeno razvijati od tog trenutka nadalje.

POSAO
Budite samopouzdani i ambiciozni u svojim poslovnim poduhvatima. Vaša hrabrost će biti nagrađena.

ZDRAVLJE
Neka vam tjelesna aktivnost bude prioritet. Vježbajte redovito kako biste održali svoju vitalnost i energiju.


DEVICA
Zbog osećaja čistoće vaše namere, nećete morati previše da razmišljate o tome kako pristupiti stvarima. Savršene reči jednostavno dolaze, idealni ljudi žele da pomognu, i lepota će odjekivati kroz sve napore.

 

LJUBAV
Položaj nebeskih tela vas ohrabruje da izađete i nešto uradite u sportskom ili avanturističkom okruženju, jer je pod tim uslovima moguće da ćete sresti nekoga zaista izuzetnog. Sigurno ih nećete sresti ako ostanete kod kuće. Drugi mogući prostor za susret mogao bi biti na okupljanju ili događaju koji je povezan sa filozofskim ili duhovnim idealima. Budite spremni da budete iznenađeni, zadivljeni i oduševljeni.

POSAO
Danas se fokusirajte na detalje. Pažljivo planiranje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

ZDRAVLJE
Osigurajte dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Pronađite aktivnosti koje vam donose unutrašnji mir.

VAGA
Vaša energija će oscilirati. Dok je visoka, isprobajte nove stvari, delite sa novim ljudima i radite. Kada je niska, odmorite se. Nemojte se kofeinizirati i nastaviti dok ne izgorite. Vaš podsvesni um treba šansu da integriše sve što ste naučili.

 

LJUBAV
Jedan ružičasti sjaj širi se nad vama dok se bavite finansijskim pitanjima ili kada poslujete sa nekim novim. Položaj nebeskih tela znači da bi vaša osećanja mogla dostići vrhunac, iako ćete osećati dužnost da ostanete smireni i zadržite profesionalan stav. Sigurno ćete želeti da izmislite razlog da ponovo stupite u kontakt sa ovom osobom, a vaši instinkti će biti tačni.

POSAO
Budite otvoreni za saradnju s drugima. Timski rad će vam pomoći da postignete veće rezultate.

ZDRAVLJE
Neka vam zdravlje bude prioritet. Pobrinite se za dovoljno sna i redovne obroke kako biste održali svoju vitalnost.


ŠKORPIJA
Bićete pokrenuti da uradite nešto neobično, van rutine, izvan norme. Uvek možete sebe ponovo izmisliti, ne samo iz nužnosti već i iz zabave. Naučiti nove aspekte sebe omogućava vam da doživite nove aspekte života.

 

LJUBAV
Trenutna astralna konfiguracija vas tera da žurite kod frizera, da idete u kupovinu kako biste nabavili neku novu odeću, i da odete u teretanu kako biste se osećali zdravo. Neko vas toliko duboko pogađa da ste spremni da uradite te stvari koje obično smatrate trivijalnim, radije preferirajući da usavršavate svoj moćni um. Ovo je izuzetak; budite na oprezu.

POSAO
Danas se fokusirajte na rešavanje dugoročnih ciljeva. Postavite sebi ciljeve i budite dosledni u njihovom ostvarivanju.

ZDRAVLJE
Neka vam emocionalno zdravlje bude prioritet. Pronađite načine za suočavanje sa stresom i negativnim emocijama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker