astro prognoza

Dnevni horoskop za 20. MART: Ovnovi, vreme je da OSVOJITE OSOBU koja vam se sviđa, ko traži ISTINU pronaći će je

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile ove srede, 20. marta 

foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko
foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

Ovan

 

Danas imate osećaj kao da ste jedini koji čuje i vidi šta se dešava u vašoj okolini. Vaša reakcija na ta dešavanja će imati mnogo veći uticaj na vas. Iskoristite ovaj dan i uradite stvari na vaš način. Vreme je da konačno malo pokrenete stvari sa mrtve tačke. Budite dinamični i usmereni kako bi oslobodili svu tu nagomilanu energiju koju osećate.

LJUBAV

Vaša odlučnost i energija mogu privući pažnju vašeg partnera. Iskoristite ovu priliku da zajedno radite na novim projektima ili avanturama. Slobodni, neka vaša hrabrost i samopouzdanje budu ključni u osvajanju srca osobe koja vam se dopada.

POSAO

Vaša inovativnost će biti ključna u rešavanju poslovnih izazova danas. Ne oklevajte da preuzmete inicijativu i pokrenete nove projekte. Vaša hrabrost može biti nagrađena sa novim prilikama za napredak.

ZDRAVLJE

Razmislite o vežbanju ili sportskim aktivnostima koje volite. Takođe, potrudite se da pronađete vreme za opuštanje i meditaciju kako biste održali unutrašnju ravnotežu.

 

Bik

 

Danas ste veoma osećajni. Razgovor sa nekom osobom može dovesti do konverzacije koja će se pokazati izuzetno korisnom za vas na duže staze. Proširite svoje horizonte. Možete naučiti dosta toga, potrebno je samo da ste otvoreni. Uspostavljanje veza sa ljudima iz vaše okoline će vam pomoći na vašem putu ka uspehu.

LJUBAV

Vaša emotivnost i duboka povezanost sa svojim osećanjima mogu ojačati vaš odnos sa partnerom. Budite spremni da se otvorite i pokažete svoju ranjivu stranu. Slobodni Bikovi mogu privući nekoga ko ceni njihovu stabilnost i pouzdanost.

POSAO

Vaša intuitivnost može biti od velike koristi u poslovnom okruženju danas. Slušajte svoju unutrašnju mudrost i pratite svoje instinkte prilikom donošenja važnih odluka. Budite otvoreni za saradnju i podršku kolega.

ZDRAVLJE

Pokušajte da se opustite i pronađete vreme za samo-refleksiju. Obratite pažnju na svoje potrebe za udobnošću i relaksacijom kako biste održali ravnotežu.

Blizanci

 

Danas je važno da budete otvoreni sa svojim osećanjima. Nemojte dopustiti da vas toliko brine šta drugi misle o tome. S vremena na vreme imaćete osećaj kao da se nalazite u nekom filmu i da igrate glavnu ulogu. Ljudi oko vas su sporedni glumci i ponekad osećate kao da im ne možete verovati u potpunosti. Vreme je da se oslobodite ovakvih misli.

LJUBAV

Vaša fleksibilnost i sposobnost da se prilagodite različitim situacijama mogu unaprediti vaš ljubavni život danas. Budite otvoreni za nove ideje i perspektive koje vam partner može doneti. Slobodni Blizanci mogu biti privučeni osobom koja je dinamična i komunikativna.

POSAO

Vaša sposobnost da se prilagodite promenama može biti od ključnog značaja u poslovnom okruženju danas. Budite spremni da se brzo prilagodite novim situacijama i izazovima koji se pojave. Komunikacija sa kolegama može vam doneti korisne informacije i perspektive.

ZDRAVLJE

Razmislite o aktivnostima koje vas ispunjavaju i doprinose vašem emotivnom blagostanju. Potražite načine da se oslobodite stresa i negativnih misli.

 

Rak 

 

Danas je važno da se opustite i zabavite, ali istovremeno ostanete profesionalni i ljubazni. Vaš izgled i ponašanje mogu vas odvesti daleko. Izbegavajte masne viceve i grube šale kada se nalazite u većoj grupi ljudi. Pomaganjem drugima gradite svoj karakter.

LJUBAV

Vaša brižnost i osećajnost mogu osvojiti srce vašeg partnera danas. Pokažite svoju pažnju i ljubav na nežan i saosećajan način. Slobodni Rakovi mogu biti privučeni osobom koja pokazuje razumevanje i empatiju prema njihovim emotivnim potrebama.

POSAO

Vaša posvećenost poslu može doneti priznanja i pohvale od nadređenih danas. Budite spremni da pokažete svoju profesionalnost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka. Vaša pouzdanost može biti od ključnog značaja za uspeh tima.

ZDRAVLJE

Pronađite vreme za relaksaciju i opuštanje kako biste oslobodili stres i napetost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker