astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. MART: Ovnovi dozvolite intuiciji da vas vodi put SREĆE, jedan znak čeka nenadana LJUBAV

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile ovog utorka, 12. marta

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MARTfoto: Shutterstock/JKstock

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

Ovan

 

Ovaj dan donosi vam izuzetnu sreću i bezbrižnost, podstaknuti intuicijom koja obećava divan dan. Ostvarivanje želja je garantovano, bilo da je reč o karijeri, ljubavi ili društvenom životu. Ako osetite nedostatak podrške, nemojte se ustručavati da je zatražite, jer pomoć može biti bliža nego što mislite.

LJUBAV

Romantični odnos donosi vam optimizam, a danas biste mogli istinski doživeti trenutke bez brige o sutrašnjici. Uživajte u sadašnjem trenutku jer su ti trenuci ključni za dugoročnu sreću.

POSAO

Uspesi iz prošlosti čine vas zadovoljnim i omogućavaju vam da danas živite na račun stare slave. Iskoristite dan za odmor i posvetite se prijateljima, jer slede nove obaveze koje zahtevaju vašu efikasnost.

ZDRAVLJE

Odmorite se i pazite na svoje zdravlje, jer su energija i dobro raspoloženje ključni za uspeh.

 

Bik

 

Bez obzira na to da li se danas odlučite za racionalno ponašanje ili sanjarenje, zadovoljstvo životnim pravcem je prisutno. Bliska budućnost donosi vam radost putovanja u daleku zemlju, a poslovni uspesi nastavljaju se i danas.

LJUBAV

Sreća u ljubavnom životu dolazi kroz telefonski poziv voljene osobe. Danas možete uživati u njenom društvu bez ometanja drugih. Obratite pažnju na imunološki sistem i brinite o svom zdravlju.

POSAO

Poslovni trijumf iz prošlosti otvara vrata novim uspesima danas. Budite spremni na nove obaveze koje slede nakon perioda zatišja.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju svom imunološkom sistemu i očuvajte zdravlje.

Blizanci

 

Optimizam je vaš pratilac, primetan od strane svih u vašoj okolini. Romantičan odnos donosi vam sadašnju radost, a danas možete iskusiti neprekidno uživanje u trenucima bez brige o budućnosti.

LJUBAV

Očekujte razgovore do kasno u noć sa pozitivnim osobama koje vraćaju osmeh na vaše lice. Posvetite se duhovnom aspektu ličnosti, bilo kroz čitanje knjiga o spiritizmu ili praktikovanje meditacije.

POSAO

Ako želite ostvariti veliki cilj, danas je idealan dan za to. Porodični odnosi su harmonični, a poslovni predlog može zahtevati preseljenje u drugo mesto ili čak državu.

ZDRAVLJE

Povedite računa o duhovnom aspektu ličnosti i pronalaženju ravnoteže.

 

Rak 

 

Danas se fokusirate na novac i planiranje troškova. Razmirice sa starim poznanikom ponovo ulaze u vaš život, pa sačuvajte strpljenje i jasno postavite granice ako želite prekinuti kontakt.

LJUBAV

Obratite pažnju na finansije i planiranje budžeta, a susret sa pozitivnim osobama može vam doneti razgovore do kasno u noć.

POSAO

Posvetite se pravljenju prioriteta i planiranju, jer vam danas donosi mnogo posla. Očekujte rad pred računarom i budite strpljivi, a poseta prijatelja može poremetiti planove.

ZDRAVLJE

Sačuvajte strpljenje i brinite o svom zdravlju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker