astro prognoza

Dnevni horoskop za 7. febrauar: Jedan znak čekaju emotive TURBULENCIJE, a ko treba da se čuva OSOBE IZ PROŠLOSTI?

0

Šta kažu zvezde? Ko će imati sreće ove srede, 7. februara?

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR foto: Shutterstock/Monkey Business Images

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

Ovan

 

Danas su vaše analitičke sposobnosti stavljene po strani zbog intenzivnih emocija. Izbegavajte nove početke i projekte, fokusirajte se na relaksaciju i umerenu fizičku aktivnost. Razgovor sa prijateljima će vam pomoći da se oslobodite stresa.

LJUBAV

Emotivne turbulencije otežavaju objektivnost. Izrazite svoja osećanja partneru, ali izbegavajte impulsivne odluke. Povedite se za intuicijom, ali ne zaboravite na racionalnost.

POSAO

Nije dan za savete ili nove poduhvate. Oslonite se na postojeće planove. Nemojte preterivati u poslu, jer možete preći granice svojih mogućnosti. Usmerite energiju na odmor i punjenje baterija.

ZDRAVLJE

Fokusirajte se na relaksaciju i umerenu fizičku aktivnost.

 

Bik

 

Posvetite se stvarima koje su vam važne, kao što su druženje s emotivnim partnerom i duhovno usavršavanje. Danas je odličan dan za prevazilaženje prošlih nesuglasica. Shvatite da zaslužujete više i oslobodite se tereta prošlosti.

LJUBAV

Otvorite se emotivnom partneru, izrazite svoja osećanja. Pomirenje je moguće i donosi olakšanje. Zaslužujete sreću i harmoniju u ljubavi.

POSAO

Obratite pažnju na duhovno usavršavanje. Bavljenje poslovima koji vas ispunjavaju može vam doneti zadovoljstvo. Prebrodite prošle nesuglasice na poslu.

ZDRAVLJE

Oslobodite se stresa i fokusirajte se na pozitivne promene.

Blizanci

 

Danas je povoljan za razmenu nežnosti i dubokih emocija s voljenom osobom. Budite spontani i iskreni u izražavanju svojih osećanja. Takođe, finansijske transakcije su naglašene, razmislite o investicijama ili kupovini prevoznog sredstva.

LJUBAV

Izrazite svoje emocije prema partneru. Budite otvoreni i spontani. Danas je vreme za ljubavne gestove i duboke razgovore.

POSAO

Finansijske transakcije su naglašene. Razmislite o pametnim investicijama ili planirajte buduće projekte. Moguć je i pozitivan pomak u karijeri.

ZDRAVLJE

Aktivnosti koje vas ispunjavaju donose pozitivnu energiju.

 

Rak 

 

Pronađite zajednički jezik sa osobom iz prošlosti. Dan je pogodan za pripadnike ovog znaka koji žude za novim saznanjima. Razmislite o dodatnoj edukaciji ili usavršavanju.

LJUBAV

Razrešenje nesuglasica s osobom iz prošlosti. Otvoren razgovor donosi razumevanje i pomirenje. Obratite pažnju na ljude iz vaše prošlosti.

POSAO

Razmislite o dodatnoj edukaciji. Novi poduhvati mogu doneti pozitivne promene u karijeri. Obratite pažnju na privatna interesovanja u poslu.

ZDRAVLJE

Aktivnosti koje vas mentalno stimuliraju donose ravnotežu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker