astro prognoza

Dnevni horoskop za 4. februar: Koga svaki potez može skupo koštati, a koga na polju ljubavi čeka "mrtvo more"?

0

Šta vam zvezde predviđaju za danas...

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 4. FEBRUAR foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Sunčan dan koji je pred nama iskoristite da se odmorite, ali i zabavite, okupite porodicu i prijatelje i uživate... 

 

Pogledajte najnoviju astro prognozu za ovaj 4. februar i posavetujte se sa zvezdama... Neka vam otkriju šta vam je činiti. 

 

Ovan

 

Jasno vam je da sve ima svoj vek trajanja, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Partnerovo nerazumevanje na vas deluje obeshrabrujuće. Reagujete osetljivije nego obično. Problem sa kičmom.

 

Bik

 

Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo prema partneru.

 

 

Blizanci

 

Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Na polju ljubavi povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Partner to primećuje.

 

Rak 

 

Danas morate biti izuzetno pažljivi jer svaki ishitreni potez vas može skupo koštati.Fokusirani ste na posao i imate utisak da što se više trudite stvari postaju sve gore i gore.Vaši poslovni predlozi mogu biti odbijeni od strane starijih i iskusnijih kolega. Neka vas to ne demorališe. Nervoza vas ne napušta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker