astro

Dnevni horoskop za 28. januar: Ko će morati da testira simpatiju, a ko će se prepustiti ljubavnoj magiji?

0

Šta nam to zvezde predviđaju za 28. januar 2024. godine? 

Šta nam to donosi astro prognoza za 28. januar 2024. godine?
Šta nam to donosi astro prognoza za 28. januar 2024. godine?foto: Shutterstock / eva_blanco

LAV

POSAO: Ako ste u saradnji sa Vodolijom, onda ćete sigurno doživeti nešto novo, posebno. Ukoliko vam je potreban brzi keš, brza zarada, onda se udružite sa Blizacima. LJUBAV: Emotivno ste vezani za Devicu koja je uvek velika podrška u teškim trenucima. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa lošom cirkulacijom.

 

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste prezaposleni onda ste sami krivi za to stanje. Pokušajte da organizujete ljude oko sebe. LJUBAV: Često razmišljate o emotivnom životu koji vodite. Nadahnuti ste kada se priča o ljubavi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

POSAO: Razmišljate o nekim starim vremenima. Mislite da je onda bilo lakše doći do dobrog posla i još bolje zarade. LJUBAV: Čuvajte se impulsivnosti, jer to može da vam naruši vezu ili brak. Slobodne Vage imaju susret sa duplim Ovnom. ZDRAVLJE: Zdravlje vam je povezano sa lečenjem lekovitim biljem.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Dobri su poslovi za one koji se bave kozmetikom ili svoje proizvode prodaju van svoje države. LJUBAV: Emotivno ukoliko ste žena Škorpija imaćete raspravu sa partnerom. Muška Škorpija se sklanja od svih problema. ZDRAVLJE: Osetljiva pluća.

 

makonda-tracker