astro

Dnevni horoskop za 7. januar: Ko to rasipa ljubav na Božić, a koga čega kratka TAJNA VEZA?

0

Šta nam to zvezde predviđaju za Božić, odnosno za 7. januar 2024. godine? 

Šta nam to horoskop predviđa za Božić - 7. janar 2024. godine?
Šta nam to horoskop predviđa za Božić - 7. janar 2024. godine? foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Pogledajte šta to za Božić, odnosno za 7. januar 2024. godine predviđa horoskopska prognoza.  

 

OVAN

POSAO: Osećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški. LJUBAV: Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe trenutke. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

 

 

BIK

POSAO: Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom. LJUBAV: Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio. ZDRAVLJE: Brinete o svojim hormonima.

 

BLIZANCI

POSAO: Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba proveravajte. LJUBAV: Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strelci su dobitna kombinacija. ZDRAVLJE: Nervoza vas baš opterećuje.

 

 

RAK

POSAO: Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave. Opterećeni ste. LJUBAV: Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. To je lepo čuti a i videti vas. ZDRAVLJE: Poblem sa žuči, slezinom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker