astro prognoza

Dnevni horoskop za 1. decembar: Blizanci će imati POSEBAN RAZLOG za SLAVLJE, a pred kim je ZANIMLJIV SUSRET?

0

Zavitite među zvezde i pogledaje šta su vam spremile ovog petka. 

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR foto: Nataly Dauer/Shutterstock

Najnoviju astro prognozu za 1. decembar donosi vam AstroLuna

 

Ovan

 

Danas je dan kada će tvoja maštovitost i kreativnost igrati ključnu ulogu. Bez obzira na izazove, imaš sposobnost da pronađeš inovativna rešenja. Budi otvoren/a prema nekonvencionalnim idejama i pusti svoju maštu da te vodi. Očekuj neočekivano i prihvati promene s entuzijazmom.

LJUBAV

U ljubavi će tvoja maštovitost doneti dodatnu magiju. Izrazi svoje osećaje na neobičan način i iznenađuj partnera/partnerku. Ako si slobodan/a, otvori se prema nekonvencionalnim pristupima upoznavanju novih ljudi. Romantični trenuci čekaju da budu otkriveni.

POSAO

Kreativnost je tvoj saveznik u poslu. Razmisli o novim pristupima zadacima i budi spreman/a na eksperimentisanje. Ako radiš u timu, podeli svoje inovativne ideje s kolegama. Danas je povoljan dan za pronalaženje originalnih rešenja i postizanje uspeha.

ZDRAVLJE

Obrati pažnju na svoje emocionalno blagostanje. Dopusti sebi vreme za opuštanje i izražavanje svojih osećaja. Maštovite aktivnosti poput meditacije ili umetničkog izražavanja mogu doprineti tvojoj unutrašnjoj ravnoteži. Brini o svom mentalnom zdravlju isto koliko i o fizičkom.

 

Bik

 

Danas je idealan dan da iznenadiš bliskog prijatelja ili partnera posebnim poklonom. Bez obzira na to što nije poseban povod, tvoj gest će uneti radost i osveženje u njihov dan. Ako si primetio/la nešto što znaš da će ih obradovati ili su to možda dugo želeli, sada je pravo vreme za iznenađenje.

LJUBAV

Izrazi svoja osećanja prema partneru/partnerki kroz mali gest pažnje. Važno je da to radiš iz srca, bez očekivanja posebne zahvalnosti. Tvoja ljubaznost će biti nagrađena osmehom i toplinom u odnosu.

POSAO

Tvoja inicijativa će biti cenjena i može otvoriti vrata za bolju saradnju u budućnosti.

ZDRAVLJE

Tvoja dobra dela mogu imati pozitivan uticaj i na tvoje emocionalno blagostanje. Radost koju donosiš drugima odraziće se i na tvoje zdravlje. Uživaj u trenucima ljubaznosti i oslobodi se očekivanja, jednostavno uživaj u deljenju radosti.

Blizanci

 

Moguće je da ćeš čuti vesti o uspehu projekta na kojem radite, što će biti razlog za proslavu. Ovo je vreme radosti i pozitivne energije, pa iskoristi priliku da podeliš sreću s bliskim osobama.

LJUBAV

U ljubavi ćeš deliti radost s partnerom/partnerkom. Podeli vesti o uspehu i zajedno proslavite postignuće. Ako si slobodan/a, ne isključuj mogućnost da se večeras upustiš u neki društveni događaj. Ljubav može pronaći put kroz neočekivane susrete.

POSAO

Danas je dan za slavlje u poslovnom okruženju. Uspeh projekta donosi pozitivnu atmosferu, pa neka radost bude deljena među kolegama. Ovo je takođe dobar trenutak za razmišljanje o novim projektima i planovima za budućnost.

ZDRAVLJE

Tvoje emocionalno blagostanje će doživeti uzlet zbog dobrih vesti. Iskoristi ovu pozitivnu energiju da se opustiš i provedeš vreme s ljudima koji ti znače. Proslava uspeha može pozitivno uticati i na tvoje fizičko zdravlje, pa uživaj u trenucima radosti.

 

Rak 

 

Danas će vam se u glavi vrzmati mesto koje ste davno želeli posetiti. Razmišljate o mogućnosti da konačno krenete tamo, ali osećate neizvesnost. Ipak, nema štete u tome da istražite. Koliko košta putovanje? Gde možete pronaći smeštaj? Razmatranje svih činjenica sada vam može pomoći kada dođe vreme za donošenje odluke.

LJUBAV

Deljenje svojih želja o putovanju sa voljenom osobom može doneti dodatnu radost. Razgovarajte o planovima zajedno i možda ćete otkriti da i oni dele istu želju za putovanjem. Vaša zajednička maštarija može postati stvarnost.

POSAO

Razmišljanje o putovanju može uticati na vaše poslovne planove. Možda želite istražiti mogućnosti poslovnog puta ili prosto planirati odmor kako biste se osvežili za nove radne izazove.

ZDRAVLJE

Ovo je prilika da razmislite o potrebama svog tela i mentalnog zdravlja.

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker