astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Nekome će danas UMOR pokvariti planove, a jedan znak deli veliku radost sa PARTNEROM

0

Zavirite među zvezde i proverite šta je to što vam donose ovog četvrtka 

foto: Shutterstock/Max kegfire
foto: Shutterstock/Max kegfire

Najnoviju astro prognozu donosi vam AstroLuna

 

Ovan

 

Na profesionalnom planu sve ide odlično. Osećate se snažno i puni ste energije. Međutim, primetan je mentalni disbalans, jer vam nisu jasne neke stvari. Dešava se da lako gubite koncentraciju i niste oštroumni kao obično. Ovaj dan nije povoljan za započinjanje novih projekata. Fokusirajte se na trenutne obaveze i uložite sve napore da ih uspešno završite. Za nekoliko dana, vraćate se u svoj uobičajeni ritam.

 

LJUBAV

Podelite svoje osećaje i stanje uma sa svojim partnerom ili partnerkom. Razumevanje će vam pomoći da izbegnete nesporazume i ojačate vaš odnos. Partner će ceni vašu iskrenost.

POSAO

Iako profesionalno sve ide dobro, mentalni nemir može uticati na vašu koncentraciju. Odložite početak novih projekata i fokusirajte se na trenutne zadatke. Dajte sve od sebe da ih završite sa pažnjom i preciznošću. Uskoro ćete povratiti oštrinu uma.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju svom mentalnom blagostanju. Razmotrite tehnike opuštanja i meditacije kako biste smirili um. Odmorite se koliko god je potrebno i nemojte se previše opterećivati. Za nekoliko dana, vaša mentalna jasnoća će se obnoviti.

 

Bik

 

Nakon nedavnog uspeha, moguće je da danas osetite želju da kupite neke luksuzne stvari koje, realno gledano, apsolutno nisu potrebne (a da ne govorimo o praktičnosti!). Ako je to samo želja, sasvim je u redu, ali budite oprezni ako se odlučite za kupovinu.

 

LJUBAV

Ako je vaš partner voljan da podeli radost uspeha s vama, to može biti divan trenutak zajedničkog uživanja. Razgovarajte o vašim željama i planovima, ali takođe imajte uzdržanost u trošenju. Partner će ceniti pažljiv pristup.

POSAO

Oslabljena kontrola impulsa može uticati i na poslovne odluke. Pre nego što donesete značajne odluke o trošenju, pažljivo razmislite o dugoročnim posledicama. Balansirajte entuzijazam za kupovinom sa stvarnim potrebama.

ZDRAVLJE

Održavajte balans u svim aspektima života, uključujući i ishranu. Unosite hranu koja vam prija i pazite na prekomerno konzumiranje. Fokusirajte se na zdrave navike kako biste očuvali energiju i vitalnost.

 

 

Blizanci

 

Vaši profesionalni snovi prolaze kroz razvojni period, i moguće je da osećate zabrinutost u vezi sa izazovima koje donosi nova faza. Prvo, suočavate se s novim obavezama koje možda dovode do sumnje u vašu sposobnost da ih ispunite. Drugo, postoji mogućnost promene firmine politike koja unosi dodatnu neizvesnost.

 

LJUBAV

U ljubavnom životu, neka otvorenost i razgovor budu ključni. Podelite svoje brige sa partnerom ili partnerkom kako biste ojačali vašu emotivnu povezanost. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove susrete i ne zatvarajte se pred mogućnostima koje vam život pruža.

POSAO

Novi zadaci mogu izazvati nesigurnost, ali ne dozvolite da vas strahovi obeshrabre. Vaše sposobnosti su dovoljne da ispuni sve postavljene obaveze. U susretu s potencijalnom promenom firmine politike, ostanite prilagodljivi i mudri. Verujte u sebe i u svoju sposobnost da uspešno prevaziđete izazove.

ZDRAVLJE

Posvetite pažnju svom fizičkom i mentalnom blagostanju. Održavajte ravnotežu između poslovnih zahteva i lične dobrobiti. Redovno vežbajte i praktikujte tehnike opuštanja kako biste sačuvali svoje zdravlje i energiju. Glavu gore, hrabro napred, i verujte u sopstvenu snagu.

 

Rak 

 

Neko vama blizak pokazuje brigu zbog vašeg zdravlja. Intenzivan rad i česti izlasci mogu ostaviti trag na vama. Postoji mogućnost gubitka energije, glavobolje i osećaja potrebe da sve brzo obavite. Ako prepoznajete ove simptome, danas je dan kada treba da uzmete slobodno, ostanete kod kuće i posvetite se odmoru. Nema potrebe za brigom, ne ugrožavate svoj uspeh. On će se nastaviti. Napravite pauzu, a vaše telo će vam uzvratiti sjajnom koncentracijom.

 

LJUBAV

Podelite svoje osećaje i stanje sa bliskim osobama u vašem životu. Partner ili partnerka će razumeti vaše potrebe za odmorom i podržati vas u uzimanju vremena za sebe. Otvorena komunikacija će jačati vaš odnos.

POSAO

Gubitak energije i umor mogu uticati na vašu produktivnost. Razmotrite mogućnost uzimanja slobodnog dana kako biste se regenerisali. Ne brinite zbog toga što ćete privremeno prekinuti radne obaveze. Odmor će vam pomoći da se vratite sa većom koncentracijom i efikasnošću.

ZDRAVLJE

Posvetite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju. Odmaranje kod kuće će vam pomoći da se osvežite i obnovite. Ne zanemarujte signale koje vam šalje telo. Pauza će vam omogućiti da se vratite puni energije i spremni za nove izazove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker