astro prognoza

Dnevni horoskop za 17. oktobar: Jednom znaku sledi ozbiljna BRAČNA KRIZA, a drugi će imati LUDU SREĆU na poslu

0

Šta su nam zvezde spremile ovog 17. oktobra?

Dnevni horskop za 17. oktobar
Dnevni horskop za 17. oktobarfoto: Shutterstock / Olha Nosova

 

Lav

 

Nema potrebe za izgovorima kad radite stvari iz hira. Takvo ponašanje može vas učiniti smešnim u očima onih koji su vas poštovali.

 

LJUBAV

 

Ako su prethodni dani doneli veće razočarenje u ljubavnom životu, vreme je da preduzmete korake kako biste se oslobodili tereta. Ne dozvolite da se tuga nagomila. Aktivno radite na rešavanju problema kako biste pronašli unutrašnji mir.

 

POSAO

 

Za sve one koji se bave kreativnim poslom, danas je izuzetno povoljan dan. Inspiracija će vas pratiti, pa iskoristite ovaj period za istraživanje novih ideja i projekata. Vaša kreativnost može doneti izvanredne rezultate.

 

ZDRAVLJE

 

Moguća je blaga nervoza danas. Obratite pažnju na svoje emocionalno stanje i pronađite načine za opuštanje. Možda je vreme za neki lagani trening ili trenutke meditacije kako biste smirili živce.

 

Devica

 

Ne zaboravite da je ljubaznost uvek dobrodošla, čak i kada ste fokusirani na svoje ciljeve. Uprkos svim izazovima, vaša reč može imati snagu da izgradi mostove umesto da ih ruši.

 

LJUBAV

 

Danas vam ljubavni horizont deluje kao slika iz stare crno-bele fotografije. Možda osećate da se ništa ne menja, kao da ste zaglavljeni u vrtlogu monotonije. Ipak, pokušajte da proniknete ispod površine. Možda se nešto važno dešava na emocionalnom nivou, a vi to tek treba da otkrijete.

 

POSAO

 

Na poslovnom nebu sija svetlost nadanja! Danas se otvaraju vrata mogućnosti za povećanje prihoda. Možda će vam se ukazati prilika koju niste očekivali, ili će se vaš trud konačno isplatiti. Budite spremni da iskoristite trenutak i krenete ka finansijskom uspehu.

 

ZDRAVLJE

 

Obratite pažnju na svoju kičmu danas. Možda je vreme da se posvetite nekim vežbama ili promenama u svakodnevnim navikama koje će poboljšati vaše držanje. Prevencija je ključ, pa neka zdravlje leđa postane vaš prioritet.

 

 

Vaga

 

Nije pravo vreme da raspetljavate neke stvari koje su se zakomplikovale u prošlosti. Pritajite se, razmislite pa tek onda donesite odluku.

 

LJUBAV

 

Odlučili ste da više ne krijete svoje nezadovoljstvo i da ozbiljno popričate sa svojim partnerom. Otvorena komunikacija je ključna, ali budite pažljivi u tonu i izrazu kako biste izbegli nepotrebne tenzije.

 

POSAO

 

Pazite se danas brzopletih izjava na poslu. Oprez u komunikaciji može vam pomoći da izbegnete nesporazume i konflikte. Razmislite pre nego što iznesete svoje stavove.

 

ZDRAVLJE

 

Manji problemi sa stomakom mogu se pojaviti danas. Obratite pažnju na ishranu i izbegavajte namirnice koje vam mogu izazvati nelagodnost. Održavanje ravnoteže u ishrani može doprineti boljem zdravlju stomaka.

 

Škorpija

 

Neko vas možda pogrešno razumeo ili stvarno jeste uvređen. U svakom slučaju, ta osoba će se odaljiti od vas.

 

LJUBAV

 

Skloni ste preuveličavanju problema u ljubavi. Povedite računa da ne stvarate nepotrebnu dramu oko sitnica. Otvorena komunikacija može sprečiti nesporazume i očuvati bliskost u vezi.

 

POSAO

 

Moguć je novi poslovni poduhvat. Otvorite oči za prilike koje se pojavljuju i budite spremni na nove izazove. Spremnost na promene može vam doneti poslovni uspeh.

 

ZDRAVLJE

 

Moguća prehlada ukazuje na potrebu za dodatnim oprezom u održavanju zdravlja. Ojačajte svoj imunološki sistem i pazite na sebe, posebno u promenljivim vremenskim uslovima.

 

makonda-tracker