astro prognoza

Dnevni horoskop za 17. oktobar: Jednom znaku sledi ozbiljna BRAČNA KRIZA, a drugi će imati LUDU SREĆU na poslu

0

Šta su nam zvezde spremile ovog 17. oktobra?

foto: Shutterstock / Dzhulbee
foto: Shutterstock / Dzhulbee

Najnoviju astro prognozu donosi vam AstroLuna.

 

Ovan

 

Sudbina vam je danas naklonjena, otvarajući vrata zanimljivim razvojima događaja na svim poljima.

 

LJUBAV

 

Iako je sudbina blagonaklona, u ljubavi vlada nerazumevanje. Zanimljivo je kako se stvari ponekad odvijaju. Razmotrite korake koji bi mogli dovesti do rešenja. Ponekad je hrabrost potrebna kako biste započeli razgovor.

 

POSAO

 

Vaš trud će se uskoro isplatiti, ali dolazi vreme kad će strpljenje biti ključno. Ne gubite veru u svoje napore, čak i ako rezultati ne stignu odmah. Vaša posvećenost će biti nagrađena.

 

ZDRAVLJE

 

Dobro stanje zdravlja prati vas danas. Iskoristite ovu pozitivnu energiju da održavate ravnotežu i nastavite sa zdravim životnim navikama.

 

 

Bik

 

Ako se bavite privatnim poslom, moguća je prilika za proširenje saradnje u narednim danima. Budite spremni na nove poslovne izazove.

 

LJUBAV

 

Ovih dana primećujete da ste postali malo posesivniji nego inače. Razmislite o svojim emocijama i potrebama partnera. Ponekad je važno pronaći balans između bliskosti i lične slobode.

 

POSAO

 

Očekuje vas otrežnjenje u poslovnom smislu. Možda će biti trenutaka kada će se stvari činiti izazovnima, ali ne gubite veru. Ove situacije mogu doneti korisna iskustva i pouke koje će vam pomoći u budućnosti.

 

ZDRAVLJE

 

Problemi sa varenjem mogu biti indikator stresa ili neredovne ishrane. Obratite pažnju na svoje navike ishrane i prilagodite ih kako biste očuvali dobro zdravlje probavnog sistema.

 

 

Blizanci

 

Danas se čini da se ponašate nepromišljeno, dajući obećanja koja nemate nameru ispunjavati. Ovo ponašanje može vas dovesti u probleme.

 

LJUBAV

 

Ako ste u ozbiljnoj vezi, danas je odličan dan za vas. Emocije cvetaju, a vaš odnos može postati još dublji. Iskoristite ovaj pozitivan trenutak za zajedničke aktivnosti i razmenu ljubavi.

 

POSAO

 

Opterećuju vas nebitne stvari na poslu. Pokušajte se fokusirati na suštinske zadatke i ne gubiti energiju na sitnice koje ne doprinose krajnjem cilju. Održavanje jasnog prioriteta može vam pomoći da izbegnete nepotrebni stres.

 

ZDRAVLJE

 

Nervoza je prisutna danas. Razmotrite tehnike opuštanja kako biste smirili um i telo. Možda je vreme za kratku šetnju ili trenutke meditacije kako biste povratili unutrašnji balans.

 

Rak 

 

Mogli biste biti šokirani nekim dešavanjima, ali u dubini sebe, znate ko je kakav i ko je iskren, a ko ne.

 

LJUBAV

 

Niste spremni na ozbiljne poteze u ljubavi i jasno se povlačite. Ovaj stav može prouzrokovati probleme, posebno ako ste u braku. Razmislite o svojim osećajima i otvorenosti ka intimnim vezama.

 

POSAO

 

Nemojte prihvatati baš svaku poslovnu ponudu koja vam dođe. Pažljivo analizirajte prednosti i mane pre nego što donesete odluku. Ponekad je odbijanje određenih prilika ključno za očuvanje dugoročnih ciljeva.

 

ZDRAVLJE

 

Migrena može biti simptom stresa ili napetosti. Odmorite se i obratite pažnju na svoje emocionalno stanje. Ako problemi persistiraju, razmotrite konsultaciju sa stručnjakom za zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker