astro

Dnevni horoskop za 7. oktobar: Dva znaka očekuje buran dan u LJUBAVI, a Vage da se čuvaju grešaka na POSLU

0

Proverite kakve su astro prognoze za 7. oktobar

Bikovima se smeši lep dan na ljubavnom planu.
Bikovima se smeši lep dan na ljubavnom planu.foto: Shutterstock/Dean Drobot

Horoskop: Astroluna.rs

 

  • Ovan

 

Neki ljudi, čiji postupci utiču na vašu situaciju, mogu izazvati nervozu. Sačuvajte smirenost i budite taktični u komunikaciji s njima.

 

LJUBAV


Osoba koja vam se dopada može vas izbegavati. Razmislite o suptilnim načinima za poboljšanje komunikacije i stvaranje prilike za bliži kontakt.

 

POSAO


Iako možete praviti planove, danas nije pravo vreme za njihovu realizaciju. Odložite akciju i koristite dan za dodatno planiranje kako biste bili spremni za buduće izazove.

 

ZDRAVLJE


Budite oprezni s alkoholom i drugim porocima. Održavajte balans u životu kako biste očuvali svoje zdravlje.

 

  • Bik


Razmišljate o promenama jer trenutna situacija ne zadovoljava vaše potrebe. Očekuje vas period refleksije i donošenja važnih odluka.

 

LJUBAV


Sudbina vam je naklonjena na ljubavnom polju. Otvorite srce za pozitivne promene i prepustite se emotivnim prilikama koje dolaze.

 

POSAO


Postavljeni su vam ciljevi, ali možda sumnjate u sopstvenu sposobnost da im se adekvatno suprotstavite. Razmislite o svojim veštinama i potencijalu.

 

ZDRAVLJE


Variranje krvnog pritiska može izazvati zabrinutost. Pratite svoje zdravstveno stanje i konsultujte se s stručnjakom kako biste održali ravnotežu.

  • Blizanci


Preboleti prošlost zahteva vreme, ali možda malo preterujete u samokritici. Razmislite o tome koliko ste stvarno sami uzrok situacijama koje vas muče.

 

LJUBAV


Komunikacija sa voljenom osobom nije na zavidnom nivou. Razmislite o načinima poboljšanja komunikacije i izražavanju svojih osećanja.

 

POSAO


Situacija na poslu se zahuktava, donoseći nove izazove. Budite spremni prilagoditi se promenama i iskoristiti prilike koje se nude.

 

ZDRAVLJE


Osećate se osetljivo. Posvetite pažnju svom emocionalnom blagostanju i potražite podršku ako je potrebno.

 

  • Rak


Spremni ste na drastične promene koje će iznenaditi mnoge oko vas ali i vas same u nekom trenutku.

 

LJUBAV


Ne dozvolite da spoljni uticaji naruše vaš emotivni odnos. Razgovarajte s partnerom i rešite zajedno stvari koje vam stvaraju nesuglasice.

 

POSAO


Osećate da se stvari odvijaju sporo u poslovnom okruženju. Razmislite o strategijama ubrzanja tempa i postizanju željenih ciljeva.

 

ZDRAVLJE


Mučnina može biti znak stresa ili drugih faktora. Posvetite pažnju svom zdravlju i potražite savet ako simptomi persistiraju.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani...

makonda-tracker