astro prognoza

Horoskop za 25. septembar: Isplivaće sve što je neko želeo da sakrije od partnera, nekome baš ne ide flert sa simpatijom

0

Šta nam to zvezde predviđaju za 25. septembar? 

 

Zvezde predviđaju da bi više znakova moglo da ima svađu na ljubavnom polju
Zvezde predviđaju da bi više znakova moglo da ima svađu na ljubavnom polju foto: Shutterstock - vectorfusionart

Horoskop za 25. septembar nam donosi Astro Luna, a zvezde predviđaju da bi  više znakova mogao da čeka veoma dinamičan dan.  

 

Ovan

 

LJUBAV: Vaše ponašanje može izazvati zabrinutost kod partnera. Pokušajte komunicirati otvoreno kako biste razjasnili svoje stavove i namere.

POSAO: Fokusirajte se na važne stvari i ne gubite vreme na sitnice. Prioritizujte zadatke kako biste bili što produktivniji.

ZDRAVLJE: Budite oprezni kako biste se zaštitili od prehlade. Održavajte svoj imunološki sistem jakim i pazite na higijenu kako biste sačuvali svoje zdravlje.

 

Bik

 

LJUBAV: Moguće je da osoba koja vam je posebno važna ne reaguje na način na koji biste želeli, što vas može iziritirati. Vaša samouverenost je visoka, i očekujete pozitivan odgovor.

POSAO: Imajte na umu da se neke stvari ne mogu rešiti trenutno i da treba biti oprezan u dodvoravanju drugima, kako ne biste postali predmet ogovaranja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima, pa vodite računa o svom fizičkom zdravlju i potrudite se da se pravilno negujete.

 

 

Blizanci

 

LJUBAV: Slobodni će se osećati samouvereno i udobno u svojoj koži, dok će zauzeti možda doživeti nezadovoljstvo u svojim odnosima. Važno je da se otvoreno i iskreno razgovara kako bi se prevazišle nesuglasice.

POSAO: Danas ćete dobiti važne informacije koje mogu biti od ključnog značaja za vaš posao. Budite pažljivi i koristite ih mudro.

ZDRAVLJE: Osobe ženskog pola bi trebalo da obrate pažnju na hormone i, ukoliko je potrebno, konsultuju se sa stručnjakom kako bi održavale svoje zdravlje u ravnoteži.

 

Rak

 

LJUBAV: Vaša uobičajena nezavisnost danas može dovesti do nesuglasica. Budite pažljivi sa svojim rečima, jer ono što kažete može izazvati neslaganje sa partnerom.

POSAO: Imate želju da isprobate sve svoje ideje i razvijete ih po svom planu. Ovo je dobar impuls za kreativnost, ali pripazite da ne preopteretite sebe.

ZDRAVLJE

Povedite računa o svom zdravlju, jer je moguća prehlada. Obratite pažnju na preventivne mere kako biste se zaštitili od bolesti.

 

makonda-tracker