šta kažu zvezde?

Dnevni horoskop za 23. septembar: Device će se razočarati u osobu kojoj VERUJU, a Ovnovi preispituju PRIORITETE

0

Proverite kakve su astro prognoze za vaš horoskopski znak 

Ovnovi, vreme je za iskren razgovor sa partnerom.
Ovnovi, vreme je za iskren razgovor sa partnerom.foto: Shutterstock/Look Studio

Dnevni horoskop: astroluna.rs

 

OVAN

 

Žudnja za kvalitetnim vremenom s bliskim osobama postaće goruća želja. Činiće vam se kao da ste bili nepravedno zapostavljeni u tom smislu, ali sada je trenutak za promene.

 

  • LJUBAV


Tajne i tajanstvene priče, bez obzira na vaš trenutni status veze, ostaće u središtu pažnje. Osetićete kako nešto duboko leži skriveno, a možda i neko skriva nešto od vas. Vreme je za iskren razgovor.

 

  • POSAO


Nakon napornog rada u prethodnom periodu, shvatićete da nagrada nije stigla koliko ste očekivali. Možda je vreme da preispitate svoje prioritete i potražite nove izazove.

 

  • ZDRAVLJE


Oprezno sa stomakom danas, mogući su manji problemi. Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti kako biste se osećali bolje.

 

BIK

 

U prethodnom periodu ste pokazali svoju vrednost i predanost poslu. Sada je pravo vreme da se opustite, napunite baterije i pustite druge da preuzmu deo tereta.

 

  • LJUBAV


Ako ste u dužoj vezi, možda ćete primetiti da se dobro slažete samo na fizičkom nivou. Između vas i partnera mogu se pojaviti neke stvari koje ne želite da raspravljate, jer osećate da niste baš čisti pred sobom.

 

  • POSAO


Pripazite da ne zapadnete u zamku ogovaranja kolega ili njihove navodne nesposobnosti na poslu. Fokusirajte se na svoje zadatke i izbegavajte nepotrebne konflikte.

 

  • ZDRAVLJE


Dan je pogodan za lagane obroke. Izbegavajte preterivanje s obrocima kako biste održali svoje zdravlje u ravnoteži.

BLIZANCI


Brze promene se dešavaju, a možda se ne osećate potpuno spremni za njih. Bez obzira na to koji aspekt vašeg života je u pitanju, ključno je da budete otvorenog uma.

 

  • LJUBAV


Ponekad ćete morati da prihvatite stvari onakvim kakve jesu, bez obzira na vaše želje za promenom. Pustite kontrolu i dopustite da se odnosi razvijaju prirodno.

 

  • POSAO


Imate ambicije i planove, ali vaša trenutna izvedba možda nije na nivou vaših očekivanja. Razmotrite kako da bolje usmerite svoju energiju i resurse kako biste ostvarili svoje ciljeve.

 

  • ZDRAVLJE


Oprezno sa zdravljem, moguća je prehlada. Briga o sebi i pravilan odmor su sada od suštinskog značaja.

 

RAK


Ponekad se čini da je mnogo toga daleko i izvan vašeg dosega iz trenutne perspektive. Za sada, ostavite te stvari po strani, posebno nemojte previše kopati po prošlosti.

 

  • LJUBAV


Budite posebno pažljivi u izražavanju svojih emocija danas, naročito ako su one negativne. Racionalna komunikacija može rešiti mnogo više nego impulsivna reakcija.

 

  • POSAO


Možda se pitate koju taktiku treba primeniti u narednom periodu, ali možda je najbolje da krenete napred bez preterane strategije. Ponekad se najbolje rešenje pojavljuje kad najmanje očekujete.

 

  • ZDRAVLJE


Boravak na otvorenom vam može prijati danas. Provedite neko vreme u prirodi kako biste se osvežili i napunili energijom.

Nastavak vas očekuje na narednoj strani..

makonda-tracker