ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Dnevni horoskop za 22. septembar: Strelčevi, kosmos poručuje - flertujte, Jarčevi, vreme je za promene

0

Najtačniji dnevni horoskop za 22. septembar

Horoskop za petak, 22. septembar
Horoskop za petak, 22. septembarfoto: Halay Alex/Shutterstock

Dnevni horoskop: astroLuna

 

OVAN

 

Trenutno osećate kao da vas pritisci iz svih pravaca guše, kao da vas hvataju kosmičke struje obaveza, a računi se nagomilavaju kao zvezde na noćnom nebu.

 

LJUBAV
U sferi ljubavi, osećate pritisak od strane vašeg partnera, i to će dovesti do eskalacije nezadovoljstva. Kosmičke energije sugerišu potrebu za dubljim razgovorima i pronalaženjem ravnoteže.

 

POSAO
Vaša materijalna situacija zahteva napor i trud, ali budite svesni da su vaši napori nagrađeni i da kosmički planovi imaju svoj put. Neka vam to bude podsticaj da istrajete.

 

ZDRAVLJE
Kao da ste trenutno podložni kosmičkim alergijama koje vam mogu doneti manje nelagodnosti. Obratite pažnju na svoje zdravlje i potrudite se da se zaštitite od tih energija.

 

 

BIK

 

Sada je vreme da se okrenete onome što vas raduje i da ne dopustite da vas drugi iscrpljuju ili preplavljuju negativnom energijom. Kosmičke sile podržavaju vaše lično zadovoljstvo.

 

LJUBAV
Vaša veza je kao zvezda koja svetli na nebu, i neka ostane samo vaša. Nemojte dozvoliti da spoljni uticaji naruše vašu intimnost i ljubav. Sačuvajte svoj svet za sebe.

 

POSAO
Ne dozvolite da vaše raspoloženje bude uslovljeno isključivo poslovnim uspesima, jer svako odlaganje ili prepreka mogu biti okidač za gubitak energije. Kosmos vam poručuje da ostanete uravnoteženi i postavite prioritet na svoje unutrašnje blagostanje.

 

ZDRAVLJE
Moguće su manje tegobe sa kožom, što može biti rezultat kosmičkih uticaja. Obratite pažnju na svoju kožu i pravilno je negujte kako biste očuvali svoje zdravlje i sjaj.

 

Šta vas čeka ovog petka?
Šta vas čeka ovog petka?foto: Maria Markevich/Shutterstock


BLIZANCI

 

Nemojte se dublje utapati u krizu u koju ste upali. Vrijeme je da se probudite i usmjerite svoju pažnju na unapređenje svakog dana, uključujući i ovaj.

 

LJUBAV
Vaš odnos sa partnerom može biti kao promenljivo astralno nebo, s trenucima topline i hladnoće koji vas mogu izbaciti iz ravnoteže. Kosmički savet: komunikacija i strpljenje mogu vam pomoći da prevaziđete ovaj period.

 

POSAO
Ne dozvolite da tuđi uticaji oblikuju vaše odluke na poslu. Vaša unutrašnja mudrost i intuicija su najbolji vodiči u ovim vremenima.

 

ZDRAVLJE
Premor vam može doneti osećaj iscrpljenosti. Obratite pažnju na svoje zdravlje i potrudite se da se odmorite i obnovite svoju energiju.

 

 

RAK

 

Ovih dana ćete rešavati neke nedoumice i razjasniti neke situacije, ali nećete biti potpuno sigurni čija je strana iskrena, a čija motivisana ličnim interesima. Kosmički znaci upućuju na potrebu za pažljivim promišljanjem.

 

LJUBAV
Osećate se opterećeni, a čini se da vaša voljena osoba ne pokazuje dovoljno razumevanja. Kosmičke sile sugerišu da se posvetite dubljem razgovoru kako biste prevazišli ovu prepreku.

 

POSAO
Pred vama su novi izazovi na poslovnom planu, a kosmički znaci ukazuju na potrebu za prilagodbom i otvorenim umom kako biste se nosili sa njima.

 

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima koji mogu uticati na vaše zdravlje. Obratite pažnju na svoje simptome i, ako je potrebno, potražite medicinsku pomoć kako biste očuvali svoje zdravlje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker