astro prognoza

Dnevni horoskop za 21. septembar: Rakovi, oprezno sa NOVCEM i ODLUKAMA, Jarčevi, STARE TAJNE se vraćaju na velika vrata

0

Najtačniji dnevni horoskop za 21. septembar

foto: Dean Drobot/Shutterstock
foto: Dean Drobot/Shutterstock

Dnevni horoskop: astroLuna

 

OVAN

 

Danas se probudite s posebnom energijom u oblasti ljubavi. Nečija nenaklonost mogla bi da vam zasmeta danas, ali nemojte dopustiti da vas to obuzme.

 

LJUBAV
Danas će tračevi možda zapljusnuti vaše uši i nervirati vas više nego inače. Ali umesto da se prepustite negativnim emocijama, pokušajte da izvučete nešto zanimljivo iz njih. Možda ćete otkriti neke tajne ili neočekivane informacije koje će dodatno začiniti vašu vezu. Otvorena komunikacija sa partnerom može vam pomoći da prevaziđete ove izazove.

 

POSAO
Otvaraju se nove mogućnosti i stižu nove ideje. Osećate se kreativno i inspirisano, spremni da preuzmete izazove na poslu. Ne bojte se da eksperimentišete i istražujete nove pravce. Vaša sposobnost da razmišljate izvan okvira može vas dovesti do izvanrednih rezultata. Sada je vreme da se istaknete i pokažete svoj pun potencijal.

 

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa štitanjačom danas. Budite pažljivi i brinite o svom fizičkom zdravlju. Ovo je dobar trenutak da se posvetite svom telu i postavite zdrave navike. Možda je vreme da se posvetite ishrani i vežbanju kako biste se osećali bolje i izbegli potencijalne zdravstvene komplikacije.

 

 

BIK

 

Ako danas započinjete neku novu saradnju, važno je da ispoštujete pravila i da ne mešate posao i emocije.

 

LJUBAV
Moguće je da ćete danas upoznati osobu sa kojom ćete imati zanimljiv flert i nova ljubavna dešavanja. Otvorite svoje srce za mogućnosti koje vam se pružaju, ali budite oprezni da ne donosite impulsivne odluke. Dajte sebi vreme da bolje upoznate tu osobu pre nego što se predate emocijama.

 

POSAO
Ako razmišljate o promenama na poslu, prvo počnite od svog ponašanja. Vaše profesionalno ponašanje i odnos prema kolegama i saradnicima igraju ključnu ulogu u vašem poslovnom uspehu. Radite na razvoju svojih veština komunikacije i timskog rada kako biste unapredili radno okruženje.

 

ZDRAVLJE
Povoljan je period za razmišljanje o mršavljenju uz zdravu ishranu. Postavljanje ciljeva i pravilna ishrana mogu vam pomoći da postignete željenu težinu. Neka ovo bude prilika da se posvetite svom fizičkom zdravlju i dobrobiti.

 

Šta ovog četvrtka očekuje Bikove?
Šta ovog četvrtka očekuje Bikove?foto: Shutterstock

 

BLIZANCI 

 

Čuvajte se slatkorečivosti jedne osobe, jer može da vas navede na pogrešne misli, a na kraju i na pogrešna dela.

 

LJUBAV
Nemojte gajiti prevelika očekivanja kada je voljena osoba u pitanju. Moguće je da njeni planovi i nameravani putovi nisu u potpunosti usklađeni sa vašim. Važno je da budete realni u vezi s tim i otvoreno razgovarate o svojim očekivanjima i potrebama. Razumevanje i kompromis mogu vam pomoći da održite harmoniju u odnosu.

 

POSAO
Iako imate razloga da budete zadovoljni svojim poslom, izgleda da trenutno niste u tom raspoloženju. Možda je vreme za dublje razmišljanje o svojim profesionalnim ciljevima i šta vam je zaista važno na poslu. Možda vam je potrebna promena ili novi izazovi kako biste se osećali ispunjenim.

 

ZDRAVLJE
Više se odmarajte. Vaše zdravlje i dobrobit zahtevaju adekvatan odmor i opuštanje. Nemojte zanemarivati potrebu za snom i relaksacijom, jer to može imati pozitivan uticaj na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

 

 

RAK 

 

Imaćete dobar predosećaj na osnovu kojeg ćete znati kako treba da se postavite u situaciji koju niste ranije doživeli.

 

LJUBAV
Razmišljaćete o propuštenim prilikama i šansama za mirniju luku u ljubavi. Ovo je vreme introspekcije i razmišljanja o prošlim i budućim vezama. Važno je da ne dozvolite da vas tuga ili nostalgija preplave. Umesto toga, koristite ove misli kao priliku da bolje razumete sebe i svoje želje u ljubavi.

 

POSAO
Vaše poverenje u neke ljude sa kojima radite biće poljuljano. Osećate da se neko možda ne ponaša iskreno ili odgovorno prema vama. Budite pažljivi u poslovnim odnosima i preduzmite korake kako biste zaštitili svoje interese. Ovo je vreme kada treba biti posebno obazriv i pažljiv.

 

ZDRAVLJE
Izbacivanje teških misli iz glave može biti izazovno, ali je važno za vaše mentalno zdravlje. Pokušajte se fokusirati na pozitivne aspekte života i aktivnosti koje vam donose radost. Meditacija i opuštajuće tehnike mogu vam pomoći da se oslobodite stresa i teških misli.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker