ASTRO

Dnevni horoskop za 15. mart: Vage ispravljaju GREŠKE, Strelčevi, nemojte da RIZIKUJETE

0

Ko treba da provede više vremena sa svojom porodicom, a ko da iskoristi prilike koje se pružaju?

Rakovi bi trebalo da se uključe u produktivan rad,  a Device da provedu veče sa porodicom.
Rakovi bi trebalo da se uključe u produktivan rad, a Device da provedu veče sa porodicom.foto: Shutterstock/AstroStar

 

 

Ovan

Odredite koje je pitanje za vas sada najrelevantnije i bavite se samo njime. Važno je da stvari na koje se danas fokusirate budu profitabilne i obećavajuće. Ljudi oko vas će se obratiti vama sa zahtevima: ne odbijajte, ali ne zaboravite na svoje potrebe, piše Sensa.

Bik

Bika čeka mnogo stvari i pitanja koja zahtevaju znatan trud. Ne zaboravite na ostalo, prebacite pažnju, napravite prijatne pauze od posla. Rad ugodnim tempom doneće više koristi od žurbe i želje da se radi nekoliko stvari odjednom.

Blizanci

Pobrinite se za stare nezavršene poslove danas i izmirite sve obaveze koje ste ranije imali. Novi planovi Blizanaca mogu da sačekaju. Podelite svoje planove sa voljenima: oni mogu dati vredan savet koji će vaš projekat podići na viši nivo.


Rak

Od samog jutra, uključite se u aktivan i produktivan rad. Vaš proaktivan pristup će vam pomoći da rešite mnoge složene probleme i da u tom procesu dobijete profitabilne ponude ili nove mogućnosti. Obratite pažnju na ono što se dešava, iskoristite svoju šansu.

Lav

Planovi za dan mogu da se promene u poslednjem trenutku, ali to nije razlog da se uznemirite ili otkažete svoje planove. Kasnije ćete shvatiti da su nove okolnosti otvorile mogućnosti za aktivnosti koje niste primetili. Usredsredite se na jedno važno pitanje, inače ćete uzalud izgubiti mnogo vremena.

Devica

Iz toka slučajeva izaberite one koji mogu doneti finansijsku dobit. Takav razborit pristup će poboljšati dobrobit Devica i neće propustiti profesionalne pogodnosti. Izbegnite manipulaciju i sukobe. Provedite veče sa svojom porodicom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker