astro prognoza

Dnevni horoskop za 6. mart: Blizanci, postavite PRIORITETE, Bikovi planiraju OZBILJNE KUPOVINE

0

Ko planira da poveća prihode u budućnosti, a ko treba pažljivo da razmisli o svim odlukama koje donosi?

Škorpije, veče je pogodno za romantične sastanke.
Škorpije, veče je pogodno za romantične sastanke.foto: Shutterstock/everst



Vaga

Može se pojaviti mnogo novih planova i ideja. Puni ste snage i energije i bićete spremni da odmah počnete da sprovodite životne planove. Budite uporni. Biće šanse da dođemo do cilja, ili mu se približimo. Za pomoć i podršku možete se obratiti starim prijateljima.

Škorpija

Uprkos poteškoćama, možete učiniti mnogo korisnih stvari. Biće prilike da ispravite neke greške, uspostavite odnose sa ljudima. Veče je pogodno za romantične sastanke u kojima je vredno preuzeti inicijativu, kao i za komunikaciju sa porodicom ili prijateljima.

Strelac

Dolazi lak dan koji će dati mnogo prijatnih trenutaka i pozitivnih emocija. Povoljno pravite planove. Sjajan je trenutak da se pozabavite nečim novim. Na ličnom planu, takođe, sve je u redu.


Jarac

Moguće je rešavanje nagomilanih zadataka i postavljanje novih ciljeva. Pažljivo razmislite o svim odlukama koje donosite. Dobar trenutak za planiranje budućnosti. Radite na svom zdravlju.

Vodolija

Predstavnici ovog astrološkog simbola moći će da se izbore sa onim što je juče izgledalo nemoguće. Moguće je da će vam nove ideje koje će se pojaviti danas omogućiti da promenite svoj život nabolje. Ako neko traži pomoć, nemojte odbiti. Činite dobra dela.

Ribe

Vaša odlučnost može pomoći da postignete cilj. Ako se ispostavi da su vaši planovi ubedljivi i obećavajući, onda možete privući pouzdane partnere u svoje aktivnosti. Komunikacija će biti plodonosna.

 

 

 

makonda-tracker