astro prognoza

Dnevni horoskop za 28. februar: Uzbudljiv dan pred Škorpijama, Ovnove očekuju manje komplikacije sa prijateljima

0

Ko je spreman za nov pristup u rukovanju novcem, a ko se nalazi na ozbiljnom testu na polju emocija i ljubavi?

Škorpije očekuje romantičan dan.
Škorpije očekuje romantičan dan.foto: Shutterstock/PH888

Mesec je u konjunkciji sa Marsom - Ovaj spoj vas može učiniti razdražljivim, nasilnim, hvalisavim, ali i strastvenim. Izbegnite probleme sa partnerom, sve se može rešiti komunikacijom. Sanjivom raspoloženju doprinosi kvadrat Meseca i Neptuna. Može doneti neravnotežu, gubljenje u razmišljanju o željama, piše Sensa.

 

Situacija se krajem dana popravlja kada Mesec kreira trigon sa Merkurom i daje nam odlične veštine za učenje, poboljšanje zdravlja i dobro rasuđivanje. Vaša inteligencija je moćna. Vežbate samostalno i praktično razmišljanje i otvoreni ste za sve novo. Odlično je vreme za putovanje.

 

Ribe

 

Uzalud se borite protiv neizbežnih promena u svom životu. Budite hrabri i originalni i nemojte nužno slediti pravila ili društvena očekivanja.

 

Vodolija

 

Spremni ste za novi pristup upravljanju novcem, ali stare navike teško umiru, dajte sebi vremena. Postoje prilike za upoznavanje novih ljudi.

 

Jarac

 

Rastrgani ste između onoga što želite i onoga što morate učiniti danas. Pritisak vam otežava koncentraciju. Budite otvoreni za nove ideje i koncepte na poslu.

Strelac

 

Vaša komunikacija je sada odlična i rešićete sve nesporazume koji su se nedavno pojavili. Kako izgledate i kako se osećate je vaša odgovornost.

 

Škorpija

 

U vašem ljubavnom životu moglo bi se dogoditi nešto neočekivano ili neobično što će vam doneti uzbudljive i romantične trenutke.


Vaga

 

Vaše emocije snažno utiču na vaš dan i vaše zadatke. Odmorite se jer bi vas radne obaveze mogle iznervirati.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker