astro prognoza

Dnevni horoskop za 22. februar: Bikovima stižu dobre vesti, Rakovi treba da što je više moguće smanje troškove

0

Novi dan je pred nama, a evo šta vam zvezde donose.

foto: Look Studio, Shutterstock
foto: Look Studio, Shutterstock

Najtačniji dnevni horoskop i astroprognozu donosi vam Sensa.

 

Proverite kakav dan vas očekuje? Ko će imati priliku da ispuni sve što je zacrtao, a kome neće baš svi planovi ići kako je planirao.

 

Ovog 22. februara pojedini znaci Zodijaka će ostvariti sve ono na šta su godinama čekali. Da li ste i vi među tim srećnicima?

 

 

Ovan

 

Ovan može i treba da veruje sopstvenoj intuiciji - ona vas ovog dana neće izneveriti. Slušajte svoj unutrašnji glas - on će vam reći kada dođe vreme da odlučno delujete. Generalno, dan će biti hramoničan.

 

Bik

 

Harizma i šarm pomoći će Biku da dostigne vrh. Verovatno ćete danas dobiti dobre vesti od prijatelja i zahvaljujući tome ćete biti odlično raspoloženi tokom celog dana.

 

Blizanci

 

Blizanci će danas moći da realizuju sve svoje planirane zadatke. Od samog jutra trebalo bi da zacrtate algoritam akcija za tekući dan i krenete u ovom pravcu. Veče je pogodno za druženje sa prijateljima.

 

Pogledajte šta su vam zvezde spremile ove srede?
Pogledajte šta su vam zvezde spremile ove srede?foto: Alena Ozerova/Shutterstock

 

Rak

 

Rakovi će morati neko vreme da odstupe od svojih principa. Pregledajte svoje snove, prilagodite planove, postavite realnije ciljeve i rokove za njihovu realizaciju. Ako planirate da kupite nekretninu u bliskoj budućnosti, trebalo bi da smanjite troškove što je više moguće.

 

Lav

 

Lavovi danas moraju da smanje finansijsku potrošnnu. Objektivno procenite svoje potrebe i želje. Stabilnost se može postići samo razumnom ekonomijom.

 

Devica

 

Astrolog savetuje Devicama da ovaj dan provedu aktivno. Ne sedite kod kuće i ne radite ništa. Sasvim je moguće da će vas tokom šetnje posetiti originalne ideje, ili će vam prijatelji reći nešto razumno. U svakom slučaju, biće moguće uspešno realizovati sve planove.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker