ASTRO

Dnevni horoskop za 3. februar: Ribe - pred vama je SREĆAN DAN, Škorpije - ne ulazite u SUKOB sa kolegama

0

Evo šta su zvezde spremile za vas ovog 3. februara

foto: Shutterstock / Subbotina Anna
foto: Shutterstock / Subbotina Anna

Sekstil Meseca i Urana, ovo je sjajno vreme za izlazak sa prijateljima i zabavu! Možete promeniti stvari kod kuće, dekroacju, uređenje.

 

Ovaj tranzit je savršen za stvaranje nezaboravnih romantičnih sastanaka koji su neobični! Takođe je dobar tranzit za bilo koju vrstu posla, posebno kada je reč o marketingu, piše Sensa.

 

Opozicija Merkura i Meseca donosi osećajnost, ali i rizik od razočaranja kada je reč o istini i načinu na koji razmišljate. Trigon meseca i Neptuna daje vam aktivnu maštu, dobru empatiju i odlično razumevanje umetnosti. Vi ste privlačni, sanjivi i entuzijastični. Sjajno je vreme za zapisivanje svojih životnih ciljeva i aktiviranje na tom polju.

 

 

Ovan

 

Ne rizikujte ako je u pitanju početak bilo kog posla ili pokretanje važnih projekata. Učestvujte u završetku započetog posla, važno je malo rutine. Komunikacija i postizanje dogovora u bilo kojoj oblasti biće mogući ako ste spremni da pronađete kompromis.

 

Bik

 

Danas nema potrebe da sedite unutar četiri zida. Prihvatite pozive na bilo koji događaj, komunikacija sa ljudima je ono što vam je sada potrebno. Pored mogućnosti da se distancirate od sopstvenih problema, pruža vam se prilika da uspostavite korisne kontakte.

 

 

Blizanci

 

Bićete ispunjeni kreativnom energijom. Provedite što više vremena na tihoj kreativnosti: možete pokušati da oblikujete posuđe od gline, možete crtati na platnu, možete napraviti razne ukrase od perli, uopšte nije važno. Samo uživajte.

 

Rak

 

Preporučuje se da se prva polovina dana posveti zvaničnim sastancima i uspostavljanju radnih kontakata. Ne preporučuje se da naglo menjate svoje planove, niti da ne ispunjavate obećanja koja ste dali.

 

Planovi za lavove idu baš onako kako treba
Planovi za lavove idu baš onako kako trebafoto: PPC Photography Cologne/Shutterstock

 

Lav

 

Postignuti dogovori će se razvijati i koristiti još dugo. Osećaćete da ljudi cene vaše iskustvo i da vas tretiraju kao ozbiljnu, odgovornu osobu. Emocionalna ravnoteža će vam pomoći da pokažete svoje najbolje kvalitete, posebno u komunikaciji sa nadređenima.

 

Devica

 

Verovatno je da će vaše današnje aktivnosti biti povezane sa nezanimljivim rutinskim poslom. Danas ćete ozbiljno analizirati svoje mogućnosti. Vreme će proći u beskrajnim mislima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker