astro

Dnevni horoskop za 1. februar: Ribe, NE RASIPAJTE novac, Strelčevi čekaju vas KARDINALNE PROMENE

0

Pred nama je prvi mesec februara, a zvezde su se baš zaigrale na nebu. Proverite šta vam donosi današnja astroprognoza 

foto: Shutterstock / Alliance Images
foto: Shutterstock / Alliance Images

Polako smo zakoračili i u hladni, tmurni prvi dan februara. Šta kažu zvezde pročitajte u najnovijem dnevnom horoskopu koji vam donosi Sensa.

 

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovan može da prevaziđe osećaj usamljenosti. Pronalaženje zajedničkog jezika sa porodicom i prijateljima biće imperativ. Vaša sposobnost da napravite kompromis i napravite korak napred je ono što će vam pomoći da pronađete spoljašnju i unutrašnju harmoniju.

Bik (20. april - 21. maj)

Sasvim normalan dan za Bika. Ovo je radni dan, kada treba da završite tekuće zadatke i da se nosite sa izazovima. Aktivirajte se.

 



Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci ovog dana ne bi trebalo podnose gužvu. Prija vam da se osamite, odmorite i malo sami uživate. Obezbedite to sebi.

Rak (22. jun - 22. jul)

Rakovi treba da preispitaju svoj raspored i uslove rada. Organizacijom svog vremena, možete osloboditi veče za prijatne aktivnosti. Uključite se u planiranje i opuštanje.

 

Nekima će ovog 1. februara biti preko potreban odmor
Nekima će ovog 1. februara biti preko potreban odmor foto: maxbelchenko/Shutterstock



Lav (23. jul - 22. avgust)

Posvetite se zdravim navikama i načinima da se osećate bolje i energičnije. Pratite signale svog tela, pronađite načine da podignete raspoloženje.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device ne mogu da preuzmu previše. Završite svoje zadatke redom, po prioritetu. Druga polovina dana je pogodna za lične stvari. Njima se treba pozabaviti ovde i sada.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker