ASTRO

Dnevni horoskop za 12. januar: Ovnove očekuju finansijski dobitak i ISKUŠENJA, Lavovi da se čuvaju RIZIKA

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile 

Devojka
Devojkafoto: maxbelchenko/Shutterstock

LAV

 

Važan poslovni sastanak na kojem ćete postići uspešan dogovor obeležiće ovaj dan. Ne ulazite u rizične investicije. Vaš odnos s partnerom može prolaziti kroz period krize poverenja. Otvorenim razgovorom to prevaziđite. Vaša zdravstveno stanje je odlično.

 

DEVICA

 

Najveći napredak u karijeri mogu da naprave Device koje se bave prosvetom ili nekom umetnošću. Uspeh kroz kreativna zanimanja. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz harmoničan period. Sledi period daljeg zbližavanja. Posetite očnog lekara. Jedite sveže voće i povrće, a što manje pečenu i prženu hranu.

VAGA

 

Ovaj dan može obeležiti obnavljanje stare poslovne saradnje ili važan poslovni sporazum. Napredak u karijeri. Slobodne Vage očekuje udvaranje od strane osobe koju poznaju sa posla. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu. Moguće da će vas mučiti glavobolja. Kičma vam je u ovoj nedelji slaba tačka. Masaža bi bila idealno rešenje.

 

ŠKORPIJA

 

Važan poslovni sastanak, na kojem će vaši pregovori naići na prepreku u vidu nepopustljivog pregovarača. Neophodan je kompromis. Konačno imate više vremena da se posvetite partneru. To će doprineti vašem većem zbližavanju. Potreban vam je odmor, san i malo više nežnosti.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker