ASTRO

Dnevni horoskop za 12. januar: Ovnove očekuju finansijski dobitak i ISKUŠENJA, Lavovi da se čuvaju RIZIKA

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile 

Srećna žena
Srećna ženafoto: Alliance Images/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Akcenat se nalazi na finansijskim pitanjima. Uprkos izvesnoj dozi rizika, ostvarićete finansijski dobitak. Osećate sve veću privlačnost prema osobi s posla. Teško ćete odoleti iskušenju da ne uđete u tajnu vezu. Zdravstveno stanje je stabilno. Ipak, boravite više u prirodi sa prijateljima i porodicom.

 

BIK

 

Ključ uspeha u ovom periodu je u reorganizaciji i promeni tima saradnika. Moguće je obnavljanje stare saradnje. Previše ste osetljivi i možete impulsivno reagovati na komentar partnera. Kratkotrajne razmirice. Zdravstveni problemi su vam nepoznati. Ipak, posvetite se više održavanju kondicije kroz trčanje ili druge telesne vežbe.

 

BLIZANCI

 

Poteškoće u poslovnoj komunikaciji mogu da vam zadaju glavobolju. Potrudite se da što preciznije izražavate svoje stavove. Slobodne Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju poznaju preko prijatelja. Romantičan sastanak. Imate veliku količinu energije koju trošite na nebitne stvari.

 

RAK

 

Ovaj period vam donosi promenu u timu zaposlenih. Jednu poslovnu saradnju ćete prekinuti, jer je osoba nepouzdana. Atmosfera puna ljubavi i nežnosti okružuje vaš odnos sa partnerom. Vaš odnos dobija na kvalitetu. Imaćete manje bolove u donjem delu kičme. Masaža sa citrusnim uljima će vam pomoći.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker