ASTRO

Dnevni horoskop za 8. januar: Bikovi, naoružajte se STRPLJENJEM, Škorpije očekuje NAPREDAK na jednom polju

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

Zaljubljeni par
Zaljubljeni parfoto: Hrecheniuk Oleksii/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Svoje poslovne tajne čuvajte u strogoj tajnosti. Sastankom iza zatvorenih vrata sprečićete podrivajuće uticaje konkurencije. Osećate sve jaču privlačnost prema osobi koju poznajete preko posla. Na pomolu je tajna veza. Nervoza. Povedite računa o zglobovima i kostima. Potrebna vam je fizička aktivnost.

 

BIK

 

Naoružajte se strpljenjem, jer vam ovaj dan može doneti zakašnjenje u prilivu novca. Primenite rezervni plan. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekoj zabavi sa prijateljima. Početak veze. Potrebno je da se posvetite očuvanju svog zdravlja, ali morate raditi na preventivi.

 

BLIZANCI

 

Blizanci koji se bave kreativnim zanimanjima i prosvetom danas mogu da ostvare napredak. Finansijski dobitak. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i na to ćete mu otvoreno skrenuti pažnju. Moguća je rasprava. Vodite računa o ishrani, jer možete imati gasrto probleme na koje niste navikli, a to može da vas iznenadi.

 

RAK

 

Povoljan aspekt doneće vam danas uspeh u organizaciji i napredak u karijeri. Očekuju vas priznanja.

Danas možete da se zaljubite na prvi pogled u jednu harizmatičnu Škorpiju ili Jarca. Možete osetiti malaksalost, što je posledica prethodnog slavlja. Sve će se vratiti u normalu kada se malo odmorite.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker