ASTRO

Dnevni horoskop za 31. oktobar: Device očekuju brojne turbulencije, a Škorpije da se pripaze ljubomornih scena

0

Nekome se sprema jako uzbudljiv dan, dok će neko morati da pripazi na zdravlje...

foto: Shutterstock / VK Studio
foto: Shutterstock / VK Studio

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Glavna tema je da osmislite što fleksibilniji plan aktivnosti za narednu nedelju. Ključ uspeha je poštovanje prioriteta. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Vage ili Strelca. Infekcije su vam učestale. Ovo morate ozbiljno shvatiti i prekontrolisati se na vreme.

 

BIK

 

Povoljni aspekti doprineće uspešnom razvoju poslovanja i pozitivnim dogovorima. Unapređenje finansijske situacije. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom sa kojom mogu ući u tajnu vezu. Poboljšajte ishranu odgovarajućom hranom i suplementima.

BLIZANCI

 

Nezaposleni Blizanci danas mogu da dobiju važne vesti. Očekuje vas važan razgovor za posao. Vaš odnos s partnerom može biti po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Poput igre vruće - hladno. Dosta voća i povrća bi vam dobro došlo kako bi ste popravili svoju krvnu sliku, a time i imunitet.

 

RAK

 

Tokom ovog perioda očekujem vas proširenje kruga saradnika i novi elementi u delokrugu. Novim idejama pobedićete konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Škorpije ili Jarca. Potrebno je samo malo više pažnje da posvetite svom organizmu i možete očekivati pozitivne rezultate.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker