ASTRO

Dnevni horoskop za 24. oktobar: Bik će upoznati fatalnog Raka, a Lavove očekuju OVI problemi

0

Spremite se za dan prepun izazova i avantura...

foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock
foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Ovaj period donosi vam uspeh čak i kroz rizične investicije. Očekuje vas novi početak i novi elementi na radnom mestu. Pred vama je rešenje bitnog problema u okviru vaše porodice. To će omogućiti poboljšanje odnosa. Slaba tačka vam je varenje i spazam mišića u ramenom i vratnom delu.

 

BIK

 

Neočekivane vesti od vaših saradnika zahtevaju pripremu fleksibilnog rezervnog plana. Uprkos tome, vi ćete postići uspeh. Slobodni Bikovi uživaće u romantičnom ljubavnom sastanku sa osobom u znaku Raka ili Škorpije. Uradite analizu krvi i proverite stanje organizma.

BLIZANCI

 

Pruža vam se prilika dodatnog izvora prihoda, koji možete da ostvarujete kroz saradnju sa prijateljima. Finansijski dobitak. Blizance očekuje uspešno ostvarenje veoma važnog cilja što se tiče budućnosti sa partnerom. Posvetite više vremena svom telu i aktivnostima.

 

RAK

 

Spletke jednog kolege mogu da stvore negativan emotivni naboj između vas i nadređenih. Potrudite se da ispravite nepravdu. Izlazak sa prijateljima može doprineti tome da upoznate osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Potrebno je da se rešite prekomernog pušenja i konzumiranja velike količine kofeina.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker