ASTRO

Dnevni horoskop za 21. oktobar: Vage čeka udvaranje na svakom koraku, a Jarčevima sa savetuje samo jedno

0

Nekoga će sačekati veliki finasijski napredak...

LAV

 

Veliki napredak u poslovanju ostvariće Lavovi u uslužnim delatnostima i koji rade sa klijentima. Proširenje kruga saradnika. Lavovi koji su u vezi planiraju zajedničko putovanje sa partnerom. Lep i harmoničan period. Dajte telu vremena da stekne kondiciju.

 

DEVICA

 

Očekuje vas početak rada na novom projektu ili proširenje nadležnosti u okviru postojeće radne pozicije. Finansijski napredak. Device koje su u vezi očekuje lep period u odnosu s partnerom, u atmosferi prepunoj nežnosti. Dobro zdravlje i vitalnost su na vrhuncu.

VAGA

 

Vage koje žele da promene radno mesto ili žele povišicu, sada bi trebalo da porade na tim promenama koje žele. Slobodne Vage očekuje udvaranje na svakom koraku. Moguć je flert s nekom osobom koju poznajete preko posla. Užurbanost može uticati na san i možete patiti od nedostatka odmora.

 

ŠKORPIJA

 

Promenljive okolnosti u poslovanju iziskuju primenu fleksibilnog plana. Krupne odluke donosite na timskom nivou. Odnosi u vašem domu sa ukućanima mogu biti ispunjeni nerazumevanjem. Rešite nesporazume na vreme. Izbeći ćete čak i sezonske bolesti ako se malo potrudite.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker