ASTRO

Dnevni horoskop za 15. oktobar: Lavove čeka ljubav na prvi pogled, dok će Jarčevi morati da se paze SKANDALA

0

Nekoga očekuje veliki uspeh i popularnost...

foto: Alones/Shutterstock
foto: Alones/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Ovaj dan doneće vam teške poslovne pregovore, ali ćete ipak, na kraju pronaći kompromisno rešenje. Ozbiljan razgovor s partnerom u vezi s onim što vam smeta već duže vreme konačno će dati dobre rezultate. Sada bi vas sladak kućni ljubimac odobrovoljio, bili biste pozitivniji.

 

BIK

 

Planetarni aspekti vam donose pojačanu energiju i elan da sve završite u roku. Napredak u karijeri. Opterećuju vas neki događaji iz prošlosti, jer je odnos između vas i partnera pun nedorečenosti. Ukočenost vratnog dela kičme, smanjuje vam rotaciju vrata.

BLIZANCI

 

Zastoj na platnom prometu usporava tempo vašeg poslovanja. Oslonite se na timski rad i ne žurite s odlukama. Predstoji vam zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Strelca ili Vodolije. Početak ljubavne avanture. Problem sa bibrezima ne trebate zanemariti.

 

RAK

 

Ovaj period najavljuje vam nove elemente u poslovanju. Možete započeti dugoročnu poslovnu saradnju i potpisati ugovor. Slobodni Rakovi mogu se razočarati u svog potencijalnog novog partnera. Promenljivost raspoloženja, od pozitivizma do melanholije.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker