ASTRO

Dnevni horoskop za 12. oktobar: Rakove čeka ozbiljna veza s neočekivanom osobom, a Vage veliki pomak na jednom polju

0

Nekoga očekuje povoljan period, dok će neko morati da povede računa...

foto: BLACKDAY/Shutterstock
foto: BLACKDAY/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Veoma povoljan period za početak novog projekta. Sada je pravi trenutak da sprovedete svoje ideje u delo. Očekuje vas zbližavanje sa osobom s kojom ste do sada bili više u prijateljskim odnosima. Početak nove veze. Neophodan je odlazak na neki duži odmor, u toplije krajeve.

 

BIK

 

Pripremite rezervni plan, jer u ovom periodu može da se desi neočekivan splet događaja. Odluke donosite isključivo na timskom nivou. Konstruktivnim razgovorom prevazići ćete ranije nesporazume u odnosu s partnerom. Proverite krvni pritisak, koguća je promena terapije.

BLIZANCI

 

Ključ uspeha u ovom periodu je u savršenoj organizaciji i poštovanju prioriteta. Uradite prvo ono što je najvažnije. Planirate zajedničko putovanje s partnerom, a to će vam doneti novu dinamiku i poboljšati vaš odnos. Konjuktivitis, posavetujte se sa očnim lekarom.

 

RAK

 

Sada je odličan trenutak da svoje najoriginalnije poslovne ideje sprovedete u delo. Uspeh kroz inovativnost. Slobodne Rakove očekuje nova veza sa osobom s kojom se poznaju duže vreme. Početak ozbiljne veze. Pojačana nervoza, a da za nju zapravo i nemate nekog razloga.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker