ASTRO

Dnevni horoskop za 11. oktobar: Blizanci, skupite hrabrosti, dok Lavove očekuju manje komplikacije

0

Saznajte šta su vam novo pripremile zvezde...

foto: JasminkaM/Shutterstock
foto: JasminkaM/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Planetarni aspekti donose vam preokrete i iznenađenja. Ključ uspeha je inovativnost. Potrudite se da jasno izražavate svoje misli, U suprotnom, partner neke vaše reči može shvatiti pogrešno. Izbegavajte zatvorene, zadimljene prostorije. Poteškoće sa disanjem.

 

BIK

 

Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja. Neočekivan razvoj poslovne situacije. Danas vas očekuje veoma važan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom zajednički poduhvat. Mamurluk, posle burne večeri. Muči vas glavobolja, mučnina.

BLIZANCI

 

Novosti u organizaciji u kojoj radite doneće vam promene u opisu radne pozicije. Napredak u karijeri. Odličan period da skupite hrabrost i konačno načinite najbitniji prvi korak u zbližavanju s osobom koja vam se dopada. Nedostatak gvožđa, daje lošu sliku hemoglobina.

 

RAK

 

Planetarni aspekti u vašem polju karijere doneće vam novi početak. Danas možete biti razdražljivi, tako da možete impulsivno reagovati na partnerove reči. Moguće su sitne svađe. Promenljivost raspoloženja, što je i glavna zamerka partnera. Pojava očnog pritiska.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker