ASTRO

Dnevni horoskop za 11. jul: Vodolije će upoznati novu ljubav, a Rakovi mora da obrate pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

Koža, Osmeh, Sreća
foto: Look Studio/Shutterstock

 

STRELAC

Povoljan aspekt donosi uspeh u saradnji sa inostranstvom i ako se bavite izvozom i uvozom. Finansijski napredak. Slobodni Strelčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednog veoma privlačnog Lava. Variranje pritiska. Moraćete preduzeti određene korake, kako biste rešili problem.

 

JARAC

Uspešno sklopljen sporazum i izuzetna naklonost veoma uticajnih osoba može da vas izbaci u sam vrh u okviru vašeg poslovnog kruga. Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ne izbija vam iz glave. Sledi sastanak. Reumatični zglobovi. Neophodno je uraditi snimke.

 

 

VODOLIJA

Povoljan aspekt donosi vam pozitivna rešenja ranijih problema. Proširenje kruga dužnosti. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom. Novo ljubavno poglavlje. Više se odmarajte. San vam je neophodan, kao i opuštanje u nekom od spa centara.

 

RIBE

Povoljan aspekt donosi vam uspeh u pregovorima sa novim poslovnim saradnicima. Finansijski uspeh. Slobodne Ribe danas očekuje susret sa fatalno privlačnom osobom. Burna ljubavna avantura. Nervoza, napetost, nesanica. Umorni ste od poslova, kao i rešavanja problema.

 

 

 

makonda-tracker