ASTRO

Dnevni horoskop za 11. jul: Vodolije će upoznati novu ljubav, a Rakovi mora da obrate pažnju na zdravlje

0

Saznajte šta su vam planete pripremile...

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

OVAN

Odličan dan za nove početke. Uprkos izvesnoj dozi rizika, ostvarićete finansijski uspeh i započeti novu saradnju. Osećate sve veću privlačnost prema osobi s kojom ste više u prijateljskim odnosima. Novo ljubavno poglavlje. Prehlada, praćena kašljem, temperaturom.

 

BIK

Planetarni aspekti danas će vam doneti povoljne vesti. Možete uspostaviti unosnu saradnju sa inostranstvom. Preosetljivi ste i impulsivnom reakcijom danas možete uzrokovati veće razmirice u odnosu s partnerom. Odlično se osećate, puni ste pozitivne energije.

 

 

BLIZANCI

Period ekspanzije u poslovnoj komunikaciji najavljuje vam proširenje kruga saradnika. Novi sporazum i finansijski uspeh. Blizance očekuje zbližavanje sa osobom koju mogu upoznati na nekom putovanju. Ljubav na prvi pogled. Zadržavanje vode u organizmu uzrokuje otečenost zglobova.

 

RAK

Iskoristite maksimalno ovaj period da steknete popularnost u vašim profesionalnim krugovima. Značajno ćete proširiti posao. Atmosfera ljubavi i nežnosti u odnosu sa partnerom čini vas zadovoljnim i ispunjenim. Glavobolja, koja je učestala, a može lako preći u migrenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker