ASTRO

Dnevni horoskop za 23. jun: Bikove očekuje IZNENAĐENJE, a Lavove zanimljivo poznanstvo

0

Jednom znaku će posebno biti potrebna samoća...

STRELAC

 

Pruža vam se prilika da ostvarite značajan finansijski dobitak. Početak saradnje sa prijateljima. Očekuje vas uspeh u nekom zajedničkom projektu s partnerom, bilo da je reč o stambenom prostoru ili zajedničkom poslu. Meteoropata ste, reagujete na promenu vremena.

 

JARAC

 

Ukoliko nastojite da napredujete u karijeri, ovaj dan će vam ukazati na prvi nagoveštaj nove perspektive. Iskušenje da prekoračite granicu kolegijalnosti sa osobom koja vam se dopada biće isuviše veliko da biste mu odoleli. Imate neodoljivu potrebu za slatkišima – ne preterujte!

 

VODOLIJA

 

Budite obazrivi kome se poveravate od kolega, postoji mogućnost raznih spletaka i manipulacija vama iza leđa. Vaš odnos s partnerom obeležavaju kratkotrajne nesuglasice, ali ipak u suštini lepo funkcioniše. Loša periferna cirkulacija. Muči vas osećaj hladnoće.

 

RIBE

 

Atmosfera na poslu ovog dana može biti dosta napeta zbog prevelikog obima posla. Oslonite se na članove tima. Ovaj dan obeležiće lep izlazak s partnerom u društvo, a to će doprineti osećaju vaše bliskosti. Čeznete za odmorom, odlaskom na neko usamljeno mesto.


 

 

makonda-tracker