ASTRO

Dnevni horoskop za 29. maj: Lavovi će započeti KONTROVERZAN ODNOS, a Ribe očekuje FINANSIJSKI USPEH

0

Saznajte kome se smeši nova ljubavna avantura...

LAV

 

Vaš osećaj za pravac u kojem treba razviti posao doći će do izražaja. Ispravan poslovni potez u savršenom trenutku. Vaš odnos s potencijalnim novim partnerom dosta je kontroverzan. Partner se ponaša po sistemu vruće -hladno. To vam uliva nesigurnost. Skloni ste kijavici, prehladi.

 

DEVICA

 

Efikasni ste u obavljanju radnih zadataka, a to neće proći nezapaženo od strane nadređenih. Očekuje vas nagrada. Početak veze sa osobom koja vas na kraju zbog nekih aspekata svog karaktera može razočarati. Stoga, za vas bi bilo bolje da nemate prevelika očekivanja. Iritacija kože.

 

VAGA

 

Ovaj dan mogu obeležiti nesuglasice sa jednim kolegom. Situacija će zahtevati diplomatski stav. Povratak osobe iz vaše prošlosti može najednom stvoriti složenu ljubavnu scenu. Moguć je čak i ljubavni trougao. Prisutna je dilema koja se ne rešava preko noći. Pojava ekcema.

 

ŠKORPIJA

 

Uspešno ćete privesti kraju rad na dugoročnom projektu. Bićete pohvaljeni od strane nadređenih. Partner vam je uputio reči koje su vas pogodile i niste sigurni da li ćete moći lako da pređete preko toga. Proverite vid. Utvrdili ste da vam je vid oslabio, da ste kratkovidi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker