ASTRO

Dnevni horoskop za 27. maj: Blizance očekuje susret sa SRODNOM DUŠOM, a evo čega da se PAZE Vage

0

Kome se sprema savršen dan, a ko treba da obrati pažnju?

Lav

 

Planeta koja upravlja vašim poljem finansija, sve vreme se nalazi u vašem znaku. To će vam doneti mogućnost dobre zarade i uspešnog zaključenja posla. Slobodne Lavove očekuje ljubavna romansa na nekom putovanju. Više se odmarajte.

 

Devica

 

Budite oprezni u rukovanju novcem, jer stvari mogu izmaći vašoj kontroli. Svoje poslovne tajne čuvajte i od najboljih prijatelja. Slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekom putovanju. Stomačni problemi.

 

Vaga

 

Vage koje žele da promene posao, danas uživaju posebnu naklonost zvezda. Pripremite se, jer će na kraju ipak sve zavisiti od utiska koji budete ostavili na poslodavce. Venera u vašem znaku pojačava vašu potrebu za nežnostima i ljubavlju. Pred vama je lep i harmoničan period sa partnerom. Obratite pažnju na saobraćaj.

 

Škorpija

 

Ovaj dan donosi vam uspeh kroz saradnju sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće je neočekivano poslovno putovanje. Partner je nekoliko puta ispoljio ljubomoru. To vas je dovelo u defanzivan stav, koji vas je emocionalno iscrpeo. Nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker