ASTRO

Dnevni horoskop za 27. maj: Blizance očekuje susret sa SRODNOM DUŠOM, a evo čega da se PAZE Vage

0

Kome se sprema savršen dan, a ko treba da obrati pažnju?

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Ovaj dan donosi vam oscilacije, uspone i padove na finansijskom planu. Vi ćete biti u situaciji da improvizujete rešenja. Ovnovi koji su u vezi prilično su nezadovoljni neodgovornim ponašanjem partnera. Budite otvoreni kao i uvek, i rešite problem na vreme. Odlično se osećate.


 

Bik

 

Ovaj dan donosi vam neočekivani finansijski dobitak. Možete ostvariti vanredni dobitak kroz bavljenje nekim hobijem. Ovaj dan Bikovima može doneti ljubav na prvi pogled, a u pitanju može biti jedna očaravajuća Vaga ili Škorpija. Intimno ste neraspoloženi.

 

 

Blizanci

 

Period poslovnih putovanja i učestalih poslovnih sastanaka. Novi poslovni saradnici uneće nove elemente u vaš način poslovanja. Odnos sa partnerom se polako, ali sigurno, stabilizuje. Slobodni Blizanci upoznaće srodnu dušu preko prijatelja. Hormonski disbalans.


 

Rak

 

Poslovna saradnja sa bivšim saradnicima pokazaće se kao daleko unosnija nego što ste to u prvi mah procenili. Očekuje vas zajednički uspeh. Slobodni Rakovi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Jarca, i to preko posla. Stomačni problemi.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker