ASTRO

Dnevni horoskop za 21. maj: Škorpije će se FANTASTIČNO osećati, a Vage čeka rešenje problema

0

Zvezde su vam pripremile zanimljiv vikend... 

Devojka, Sreća, Spokoj, Mir, Sveće, Lale, Žuta boja, Osmeh, Proleće, Šešir
foto: Schepniy photography/Shutterstock

Lav

 

Finansijska situacija predstavlja okosnicu svih zbivanja na poslovnom planu. Potpisivanje ugovora i sređivanje papirologije predstavljaće dominantnu temu. Danas je moguća ljubavna avantura sa osobom u znaku Vage ili Vodolije. Unesite više vitamina i minerala.,

 

Devica

 

Finansijski uspeh očekuje Device koje se bave pisanjem ili izdavaštvom. Ukoliko planirate da idete u inostranstvo da radite, pred vama se otvara put. Slobodne Device mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Raka ili Vodolije. Pad imuniteta.

 

 

Vaga

 

Pozitivna energija sve vreme osvetljava vaš sektor finansija. Uprkos tome, vaši odnosi sa saradnicima mogu biti problematični. Partner vam ne posvećuje dovoljno pažnje i vi se osećate zapostavljenim. Prekinite nit nesporazuma. Nervoza.

 

Škorpija

 

Poslovni saradnik vas je držao u nedoumici do poslednjeg trenutka. Uprkos nervoznoj atmosferi, na kraju dana bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Problem sa partnerom sastoji se u tome što oboje previše radite. Izdvojite vreme koje ćete posvetiti jedno drugom. Odlično se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker