ASTRO

Dnevni horoskop za 21. maj: Škorpije će se FANTASTIČNO osećati, a Vage čeka rešenje problema

0

Zvezde su vam pripremile zanimljiv vikend... 

foto: JKstock/Shutterstock
foto: JKstock/Shutterstock

 

 

Ovan

Uspeh ovog dana u potpunosti će zavisiti od toga koliko će uspešni biti vaši pregovori sa saradnicima. Unapređenje finansijske situacije. Strasna ljubavna avantura sa jednom osobom u znaku Vage ili Bika može se pretvoriti u nešto mnogo ozbiljnije. Unosite više vode, dehidrirali ste.

 

Bik

Ovaj dan doneće vam napredak na finansijskom planu. Nezaposlene Bikove očekuje dobra poslovna ponuda. Nepoverenje partnera može danas zadavati glavobolju Bikovima. Potrudite se raščistite stvari s partnerom. Glavobolja.

 

 

Blizanci

Dominantna atmosfera danas može biti nervoza zbog vesti koje očekujete od poslovnog saradnika. Kraj dana prolazi u znaku uspeha. Početak nove ljubavne veze može vam doneti komplikacije, jer osoba nije slobodna. Nervoza stomaka.

 

Rak

Uspeh očekuje Rakove koji se bave izdavaštvom ili sarađuju sa inostranstvom. Neko od vaših bliskih saradnika ponaša se nepouzdano i razmišljate o prekidu saradnje. Rakovi koji su u vezi razmišljaju o ozvaničenju svoje veze. Razmišljate o zasnivanju porodice. Važno je budete aktivniji.

 

Nastavak na sledećoj strani... 

makonda-tracker