ASTRO

Dnevni horoskop za 8. maj: Veliko ISKUŠENJE očekuje Bikove, dok Vage imaju PROBLEM U LJUBAVI

0

Kome se smeši uspešan dan, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje?

foto: ArtdayAnna/Shutterstock
foto: ArtdayAnna/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Vi ste, majstor improvizacije, tako da ćete uspešno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata i neočekivanih promena u zacrtanim prioritetima. Sa jedne strane postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz vaše prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

 

Bik

 

Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti koje mogu doprineti promenama u vašem u napred zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Akcenat ovog perioda je na komunikaciji sa važnim ljudima. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da "pokvare" jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreme poznajete, a prema kojoj su se u vama razvila daleko jača osećanja. Zdravlje je solidno.

Blizanci

 

Ključ uspeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promeni posla ili unapređenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci doneće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije. Problemi zbog nervoze i nesanice.

 

Rak

 

Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. ključ vašeg uspeha u ovom periodu leži u timu pouzdanih saradnika. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker