ASTRO

Dnevni horoskop za 1. maj: Device će upoznati SRODNU DUŠU, a Strelac će biti u velikoj DILEMI

0

Otkrijte kome su zvezde više naklonjene na početku meseca...

foto: Pertseva_Elena/Shutterstock
foto: Pertseva_Elena/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Vi ste majstor improvizacije, tako da ćete uspešno prebroditi prepreke koje se posebno mogu pojavljivati u vidu zastoja nekih uplata. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna, dok se sa druge strane pojavljuje osoba iz njihove prošlosti. Muče vas stomačni problemi.

 

Bik

 

Ovaj vikend mogu da obeleže važne vesti koje mogu doprineti promenama u vašem u napred zacrtanim planovima radnih aktivnosti. Bikovi se nalaze pred iskušenjem da "pokvare" jedno prijateljstvo. U pitanju može biti osoba koju duže vreme poznajete. Nedostatak sna, odmora.

 

Blizanci

 

Ključ uspeha u ovom periodu nalazi se u komunikacijama. Neka vaša poznanstva mogu odigrati ključnu ulogu u promeni posla ili unapređenju. Bogat društveni život i mnogobrojni izlasci doneće vam priliku da upoznate pomalo neobičnu, ali veoma zanimljivu osobu. Problemi zbog nervoze i nesanice.

 

Rak

 

Poslovna saradnja sa prijateljima može se pokazati kao najbolja vaša investicija do sada. Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije ili Jarca na nekom putovanju ili tokom odmora. Problemi sa stomakom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker